About


Mit navn er Anna Svenning, og jeg er en 34-årig kvinde fra Århus-området. Min store passion er syning, og jeg syr allerhelst hver dag. Kreativitet er for mig en livsstil.

Jeg er autodidakt syerske og startede med at sy, da jeg var barn - her syede jeg tøj til mine bamser og Barbiedukker. Og jeg fortsatte som teenager, hvor jeg syede batikfarvet tøj til mig selv. Senere holdt jeg en pause, men syningen blev genoptaget, da jeg tog uddannelsen som lærer med linjefag i håndarbejde. Og da jeg blev mor, blev det for alvor sjovt at sy.  

Jeg syr mest af alt børnetøj til mine to børn; Lara (født 2008) og Askil (født 2013), som også agerer modeller, når mine kreationer vises.

Derudover syr jeg kjoler til mig selv, da jeg er og bliver en kjolepige.
Kjolerne er ofte inspireret fra 50'erne og 60'erne.

Jeg syr også patchworktæpper, tasker, puder og meget meget andet.


'

LaRaLiL er navnet på det børnetøj, jeg syr - først og fremmest til Lara og Askil, men også til venner og bekendte - og, hvis jeg får syet for meget, engang imellem også til salg her på bloggen.

LaRaLiL er først og fremmest et lystbetonet projekt, som giver mig mulighed for at lege med design, farve- og stofsammensætninger og derigennem skabe unikt børnetøj med masser af farver og personlighed. 

Jeg tager normalt ikke imod bestillinger, men det er selvfølgelig altid tilladt at spørge mig.

Jeg bruger vintage stoffer i mange af mine kreationer - fordi bæredygtighed og genbrug tiltaler mig, men også fordi retrostoffernes mønstre og farvespil er helt fantastiske. 

Min blog er mit lille kreative univers, hvor jeg kan vise mine kreationer, samt hvad der ellers falder mig ind. Samtidig finder jeg også selv rigtig meget inspiration i Blogland.

Brug gerne min blog, men husk at spørge om lov til at låne billeder - og vær sød at linke til mig, hvis du bruger mine ideer. Det er god blog-etik! :-)


Hjertelig velkommen og rigtig god fornøjelse.My name is Anna Svenning, and I am a 34 year old female living in the country nearby Aarhus in Denmark. 

I love being creative - especially sewing. I make children's clothes for my two kids, Lara (born 2008) and Askil (born 2013). Furthermore I sew dresses for myself. I really like the dresses from the 50ties, and most of my dress patterns are vintage.

I like to share, and therefore I often make diys and tutorials. You can find them, if you click here.