søndag den 17. marts 2019

Lara i blå LunakjoleLara i Luna-kjolen i det smukkeste retroinspirerede jerseystof. Jeg er vild med farvekombinationen blå. lilla og brun! Lillebror Askil ville også være med - her klædt ud som flagermus (en dragt, som jeg syede til Lara i sin tid - og som stadig leges flittigt med).


3 kommentarer:

  1. We the biggest BRS Photoshop Service As images of products are the biggest weapon for a business company. Perfect photoshop service means a lot to this professional business purpose. Do Visit to have more knowledge about unique service.

    SvarSlet
  2. Så stor hun har blitt, jeg ar litt mer aktiv på syinga når jentungen var liten, disse kjolene er jo bare helt fantastiske. Kanskje jeg må manne meg opp til å prøve meg på en.....

    SvarSlet
  3. Aaah, jeg elsker denne type indlæg. :)

    SvarSlet