mandag den 2. januar 2017

Årets første Lara-kjole


På den sidste feriedag færdiggjorde jeg denne kjole, som er syet efter mit Lara-mønster (find det lige her). 

Stoffet, som hedder Lovebird Brown og er designet af Räven och Ugglan er købt hos vintageinmyheart.com. 


_______________________________


This year's first Lara-dress (you can find the pattern right here).
Fabric: Lovebird Brown from Räven och Ugglan (bought at vintageinmyheart.com). 

19 kommentarer:

 1. Wauw den er godt nok smuk. Og det samme kan man jo kun sige om Lara. Dejligt at du har fundet symaskinen lidt frem igen. Det inspirerer, forhåbentlig kan jeg snart finde tid og overskud til at få min lidt ud af skabet igen.
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria

   Godt nytår til dig. Og tak for din søde kommentar. Ja, det er skønt at komme i gang igen! Nu må vi se, om jeg kan holde det ved lige:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Åh, vad den är fin! Tyget är ju fantastiskt!

  SvarSlet
 3. http://laralil2.rssing.com/chan-32241637/all_p1.html

  er det din side eller

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle

   Næ. Er stødt på den eller lignende før. Ved ikke helt hvorfor man kopierer på denne måde? Der går jo links til min side, og det er vel ikke for at tjene penge, siden der ingen reklamer er? Jeg undrer mig. Og kommer endnu en gang til at tænke på, at det er ret sårbart, når man lægger sine billeder på internettet ...
   Tak fordi du gav dig tid til at skrive til mig om siden. Har du svar på min undren, så sig endelig til.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. på en aller anden måde er din blog i deres system hvergang du ligger et indlæg op ligger det også der ... så der er ikke nogle der har taget din blog ... din blog er på en eller anden måde koplet til Rssing.com måske du kan kontakte dem og få din blog væk fra dem ... og det har moget med markedeting og salg at gøre ... :-)

   Slet
 4. Hej anna, det er en rigtig dejlige kjole, super sejt stoffer! hvis du gider: jeg har en interview med en dansk shop i min blog og der er også en give-away... jeg vil glæde mig, hvis du kigger ind! bare efterlade en kommentar i dansk, jeg har skreven blogpostet i dansk og tysk.

  http://ulrikes-smaating.blogspot.dk/2017/01/shop-interview-mit-minimadesign.html

  Kh Ulrike :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulrike

   Tak for din kommentar, som jeg først læser nu. Jeg synes ikke, jeg kan finde indlægget på din blog?

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Looking for cheap prom dress that won't break the bank? David's Bridal offers inexpensive prom dresses in long, short & colorful styles. Try one on today!

  SvarSlet