søndag den 25. december 2016

Laras julekjole


Så blev det jul! Og den kom tidligere i år end normalt, synes jeg - måske fordi både Jonas og jeg var på arbejde helt til den 23. december føltes det anderledes og mere stressende end tidligere år.

Men vi kom i mål og havde en fredfyldt og rar juleaften med alt, der hører sig til. Jeg fik endda syet en julekjole til Lara i løbet af december.

Stoffet er en viskosejersey med engle, som jeg har haft liggende i mit stofdepot i flere år. Det var på ingen måde nemt at sy i, fordi det var så levende. Og derfor har kjolen også et par skønhedsfejl.

Mønsteret er mit Liva-mønster med nogle få ændringer: Jeg har lavet nederdelen længere og lommerne dybere/større, og derudover har jeg sat en lynlås i istedet for knaplukning. Jeg har brugt pipingbånd som kantbånd i stedet for en jerseykant. 

Glædelig jul til jer alle!


______________________________


Merry Christmas to you all!
This dress I made to Lara, and it's her Christmas dress. I really like the angel fabric. The pattern is my Liva pattern with some small changes. Ingen kommentarer:

Send en kommentar