mandag den 26. december 2016

4. søndag i advent

4. søndag i advent hentede vi juletræ hos vores nabo, sådan som vi har gjort de seneste år. Det var en utrolig smuk dag med en tåge, som var helt eventyragtig - og som gav mulighed for at tage nogle gode billeder. 


Juletræet er en sølvgran eller nobilis - det smukkeste træ af dem alle, synes jeg. 
Det har blågrønne nåle (ikke nær så blå som blågran, som også er et meget smukt træ) og ikke så tæt som de traditionelle juletræer. Og så holder det nålene rigtig længe. 
Om eftermiddagen pyntede Askil, Lara og jeg træet. En del af pynten er antik julepynt. Engang samlede jeg på det, men nu er jeg holdt op, da jeg har pynt nok til flere træer. 


Det færdigpyntede juletræ viser jeg en af dagene.

_____________________________


The Christmas tree this year we got from our neighbour. Askil, Lara and I decorated the tree; most of the christmas onaments are vintage. 1 kommentar:

  1. This assortment of cheap prom dresses and semi-formal party dresses is perfect for the savvy fashionista. Slip into a beautiful discount designer evening gown for prom, a black-tie event, formal or pageant. A long evening dress for prom with lace sleeves, an illusion open back, and a plunging v-neckline will paint a picture of poise and grace as you glide across the dance floor.

    SvarSlet