torsdag den 24. november 2016

My pattern has been copyed - once more
Endnu en gang finder jeg mit mønster kopieret. Det er sket før - med selvsamme mønster og selvsamme billede - på appen Wish. Denne gang er det fundet på sitet aliexpress.com. En sød læser gjorde mig opmærksom på dette. Kjolen er kopieret med billedet af Lara og det hele. Heldigvis er det ikke et mønster, men selve kjolen, der sælges. Men stadigvæk - det er godt nok irriterende ....


___________________________My pattern has been copyed - once more. Last time it was on wish.com. This time I have found it on aliexpress.com. Not only they have copyed my design, they also use my picture of my daughter. This makes me so sad. I'll write to them, and hopefully they will remove it.


3 kommentarer:

 1. Det er (indsæt passende mængde ikke så pæne ord) flabet - og pilhamrende ulovligt. Håber, at du har heldet med dig til at lukke og slukke den forhandler.

  SvarSlet
 2. det bare ikke ok
  det ganske enkelt tyveri... også at sælge kjolen (kunne vel blive ok med en aftale med dig, hvor du fik x% af indtægten... tænker jeg) du skriver jo tydeligt at mønsteret kun er til privat brug.

  En ting er at blive inspireret, men dette er så tydeligt en kopi

  håber du får lukket salget a kopien ned.

  SvarSlet