torsdag den 23. juni 2016

Sommerkjole til LaraI weekenden fik jeg endelig langt om længe syet - og det kom der bl.a. denne sommerkjole ud af. Den er syet af noget af mit yndlings-retrostof, og resultatet er blevet rigtig fint, synes jeg.

Jeg har selv tegnet mønsteret ud fra et sammensurium af Laras bedste sommerkjoler. Undervejs har jeg taget billeder af syprocessen og tænker at lave en DIY med medfølgende mønster (str 7 år) til gratis download. Men før jeg gør det, vil jeg høre, om det er noget, du kan bruge? Det er nemlig et stort arbejde. 

Derfor - skriv en kommentar, hvis du kunne være interesseret i at sy en sådan kjole.


____________________________A new summer dress to Lara. The fabric is one of my favorite retro fabrics. I really like the colours. I have made the pattern myself and I am thinking of making a free pattern and a sewing tutorial on how to sew such a dress. Would you be interested? If yes, please leave a comment - it's a huge work to make sewing tutorials, so I'd like to know how many who would use it.


37 kommentarer:

 1. Det vill da være super fedt hvis du lavede sådan en DIY! Jeg kender godt nok ikke nogle på 7 år lige nu, men inden for de næste par år kender jeg mange små piger der vokser sig store til 7 år. :o)

  SvarSlet
 2. Jeg vil heller have mønstret i størrelse 14 år / 34 / XS, da det er de tre størrelser, der passer mig.

  SvarSlet
 3. Min datter på 7 år vil elske at få sådan en kjole

  SvarSlet
 4. Det er vel nok et flot tilbud :) - jeg siger JA TAK - mange glade sommerhils fra Karin

  SvarSlet
 5. JA TAK!!! Den er fuldstændig fantastisk den kjole. Det er da den fineste sammensætning længe, og skønt skønt stof.
  KH
  Maria

  SvarSlet
 6. Hvor er den smuk - og Lara med!
  Hvis min symaskine nogensinde dukker op efter renoveringen af vores tagetage, så vil jeg bestemt have lyst til at sy sådan en kjole til Solbjørg :-).

  SvarSlet
 7. Den er så fin. Jeg vil gerne sy kjolen, men kommer til at vente lidt, da min datter kun bruger str. 5. Jeg påtænker at gemme mønstret et par år, hvis du lavet det.

  SvarSlet
 8. Den er SUPER! Virkelig god model med elastikken i ryggen. Og detaljen ved stropperne foran er også sød! Vil gerne følge en DIY.

  SvarSlet
 9. Den er virkelig flot - og klæder hende helt fantastisk :-)

  Hende af min er desværre lidt for stor til den.

  SvarSlet
 10. Hvor er den fin elsker at den sidder til men stadig er lige til at smutte i, og længden og vidden er jo super moderne. Den kommer hun jo til at bo i hele sommeren 😊
  Min datter er kun 2, så mønsteret er ikke så aktuelt for os, men vil elske at læse hvordan du har lavet ryggen. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tænker præcis det samme. Den ryg er bare så fin og min datter på 3,5 ville elske sådan en kjole. Hvis du laver den i str 7 må jeg jo scalere den ned ud fra de mønstre jeg har der passer hende

   Slet
 11. Jeg vil helt sikkert blive glad for en DIY. Kjolen er meget smuk! Jeg sad allerede og tænkte på hvordan du mon har lavet ryggen. Jeg syr til min datter i str. 2-3 år, men selv om du lægger den op i str. 7 år, så kan man jo stadig sagtens bruge teknikken bag :-) Så det ville være super skønt.
  Hilsen Kate

  SvarSlet
 12. Fantastisk fin kjole! Jeg ville elske en DIY. Mine datter er for lille til den størrelse, men som andre skriver kan man jo lade sig inspirere af teknikkerne.
  Og nu hvor jeg alligevel er ved at kommentere, kan jeg jo lige tilføje et kæmpe TAK for en skøn blog. Bliver altid glad når jeg ser der er et nyt indlæg fra dig, både om syning og jeres skønne landsted.

  SvarSlet
 13. Den er jo fantastisk. Rygdetaljen er jeg ret vild med.

  SvarSlet
 14. Den er vel nok fin. Har lige præcis en kjole-pige i den størrelse, så jeg ville blive meget glad for en diy og et mønster:-) Er stadig på begynderstadiet mht. at sy, så dine diy's er en stor hjælp.

  SvarSlet
 15. Den er blevet rigtig flot -sikke et arbejde hvis du lægger den ud. Jeg vil helt klart gøre brug af både som vejledning til min store datter og hendes kusine der næsten bruger str 7 år

  SvarSlet
 16. Den er blevet rigtig flot -sikke et arbejde hvis du lægger den ud. Jeg vil helt klart gøre brug af både som vejledning til min store datter og hendes kusine der næsten bruger str 7 år

  SvarSlet
 17. JA TAK!!! Jeg har en datter på 7, der ville ELSKE at få sådan en smuk kjole

  SvarSlet
 18. JA TAK!!! Jeg har en datter på 7, der ville ELSKE at få sådan en smuk kjole

  SvarSlet
 19. ja mange tak , det er en rigtig sød sommerkjole

  SvarSlet
 20. Det ville være fantastisk med en DIY :)

  SvarSlet
 21. Hej Anna
  sikken en fantastisk fin kjole og nogle virkelig gode billeder. Tak for det store arbejde du laver

  SvarSlet
 22. HURRA og tak, hvis du gider lægge det ud. Hvor er den blevet utrolig fin. Hvor var det dejligt at se noget af din syning igen. Der er vitterligt intet, som dét du laver, der kan få mig til at sætte mig foran maskinen selv :-) Du laver så fine ting :-)

  SvarSlet
 23. Så smukt og udstråler bare dansk sommer når det er bedst!
  Ja selvfølgelig ville jeg bruge sådan en diy og jeg har det perfekte retrostof liggende til formålet 😊

  SvarSlet
 24. Så fin kjole og indlæg med billeder. Jeg siger også ja tak.

  SvarSlet
 25. Ja tak �� Sådan en kjole vil mit barnebarn, det bliver 7 år om 14 dage, elske �� Kjolen er superflot ��

  SvarSlet
 26. You can add me on the list, what a beautiful dress !

  SvarSlet
 27. Den er da bare mega fin. Den skal jeg da helt klart sy, hvis der kommer en diy!

  SvarSlet
 28. Hvor er den fin! Den ville jeg da rigtig gerne sy til min datter :)

  SvarSlet
 29. Den er virkelig smuk. Ville elske en diy på denne kjole

  SvarSlet
 30. Det var en aldeles nydelig kjole i et vakkert stoff - jenta er selvsagt også kjempesøt :) Nå har ikke jeg noen små å sy til akkurat nå, men på sikt kommer det kanskje barnebarn ;) Dette var en flott barnemodell, så tror mange er interessert i diy på denne. Jeg også :)

  SvarSlet
 31. Virkelig sød kjole.
  Lige nu har jeg ikke nogle at sy sådan en til men måske en gang når kusinerne er blevet større... :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 32. Åh hvor er den fin - den vil jeg meget gerne sy til mit barnebarn. Har et stk stof, næsten magen til det, du har syet af :-)

  SvarSlet
 33. Hvor er den SMUK!!

  SvarSlet
 34. Ja tak meget gerne;) og gerne i detaljer omk smock! Ruller du selv elastik på spole og hvor stramt osv osv;)

  SvarSlet
 35. Ja for hulen - har netop gået og kigget efter et mønster på en kjole som denne og min datter er netop 7 år så jeg ville elske hvis du ville lægge denne ud.

  SvarSlet