søndag den 24. april 2016

To patchworktæpper til et par tvillinger


Sidste søndag blev min gode venindes tvillingedrenge døbt. Længe har jeg tænkt, at de skulle have hver sit patchworktæppe i retrostof. Og aftenen før sad jeg selvfølgelig og syede. Ja, sådan er det for tiden - tingene bliver lavet i sidste øjeblik. Og al vores tid går pt med at få tæmmet det stykke jord, vi har købt til. Så syningen er sat på standby. 

Men det lykkedes altså at få tæpperne færdige, og jeg synes, de blev vældig fine. Jeg bliver ikke træt af at sy patchworktæpper i retrostof, for der er utallige muligheder, og det er sjovt at lege med stoffernes farver og mønstre. Og jeg bliver heller ikke træt af retrostofferne - de er og bliver fantastiske.


______________________________Two baby blankets for two litte babyboys, who are twins. I will never get tired of sewing these patchwork baby blankets, and I will never get tired of the retro fabrics. They are so colourful, and I really like that. 


8 kommentarer:

 1. SMUKKE tæpper Anna - og jeg er helt enig; hverken babytæpper eller retro stoffer bliver man træt af. Det er en fest at se på. Sikkert også at putte sig i :-)
  Pøj pøj med "jord-tæmningen". Jeg følger spændt med i projektet, både her på bloggen og på IG.
  Kærligst Malene

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine tæpper du har fået lavet - det er nogle heldige drenge.
  Kh Maria

  SvarSlet
 3. jeg elsker bare de der retrostoffer :0) denne tæpper er rigtig flot. hilsener Ulrike

  SvarSlet
 4. Kender så godt det der i sidste øjeblik... Men skønne tæpper. Man ved bare at den slags bliver brugt i lang tid...

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare skønne de tæpper, Anna - du har virkelig flair for at få sat fine mønstre og farver sammen :-) Flotte bogstaver - er det filt eller hvad?
  Godt du nåede det til tiden trods tidspres - er sikker på de blev et hit hos modtagerne. KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lilly. Tusind tak for de pæne ord! Det er såmænd blot bomuld sin har fået vliesofix på bagsiden. Det gør, at det er nemt at klippe ud i. Bagefter stryges bogstaverne fast og til sidst har jeg syet en stikning helt tæt ved kanten. Det er pænere end zigzag, synes jeg, da zigzag kan være svært at få jævnt. Kh Anna

   Slet
  2. Tusind tak for svar - og det gode tip! Det er da en super løsning, og det ser brand-godt ud ;-) Må afprøves ved lejlighed. KH Lilly

   Slet
 6. Sikke nogle heldige tvillinger der får så fine tæpper :-)

  SvarSlet