søndag den 10. april 2016

Om ikke så længe ...Det har været endnu en skøn ude-weekend. Og selvom vejret ikke har været så varmt, som vi kunne ønske os, har det dog været stabilt. Om ikke så længe kan vi endnu engang nyde grønsagerne i køkkenhaven som på billedet herover, som er fra juli sidste år. 

Vi har malet sokkel på laden - sidste år kalkede vi hele bygningen - så nu er den shinet helt op. Vi har også gravet ud til trampolin og sat den op, hvilket vakte stor glæde hos børnene. 

Her til aften planlægger vi årets grønsager i køkkenhaven, som endnu ikke er helt klar - men det skal den nok blive! 


_______________________________We have had a wonderful weekend working on our gardening projects. In a few months it looks like on the picture above (the picture is taken July last year) - I really look forward to all the vegetables and the warm summer days.
2 kommentarer:

  1. Der er nogle børn, der går meget nemt i gulvet om aftenen efter leg på trampolinen. :-)
    Årh, jeg glæder mig altid til billeder og beretninger på din blog om jeres have (og alle dine kreative sy-sysler og fine kjoler). Hvordan mon det går med det stykke ekstra jord, I købte? Hvad var det nu, at der skulle dyrkes?

    SvarSlet
  2. Åh jeg glæder mig også til sommer :-) Sikke et skønt billede af dine skønne børn.

    Hvordan går det med forspiring af dahlierne? Mine spirer helt vildt, og jeg er næsten i tvivl om, hvorvidt jeg lagde dem til spiring for tidligt.. De skal i hvert fald snart plantes ud, men jeg er så bange for, at det danske vejr snyder os, og lige giver en sidste omgang nattefrost :-/

    SvarSlet