søndag den 17. april 2016

Forår i haven


Der er forår i haven, og så meget tid som muligt tilbringes i den. Vi har travlt med at gøre klar til sommerens komme og arbejder om kap med tiden og med alt det grønne, som spirer frem. For vores nye stykke jord - de knap 6000 kvadratmeter vi købte i vinters - skal plantes og sås til.

Siden marts har vi sat 350 træer - hvidtjørn, juletræer og lærk - i jorden. Vi har udvidet vores køkkenhave, lavet stensætning, plantet 16 blåbærbuske (i savsmuld), gravet ud til trampolin og flyttet jeg ved ikke hvor meget jord (vi har planet en del af det øverste stykke ud, så det ikke er så skråt). Desuden har vi plantet en ny hæk ud mod vejen. 

Vi er langt fra færdige, inden der kan sås græs. Men arbejdet er noget, vi nyder, og det ender med at blive super godt. Det er jeg slet ikke i tvivl om. 

I haven er der påskeliljer og påskeklokker i stor stil nu. De er simpelthen så smukke - og så forskellige. 

Tulipanerne i krukkerne på trappen vokser og vokser og er markant længere fremme end billederne herover, som er lidt over en uge gamle. Det varer ikke længe - så springer også disse ud!


______________________________Spring has arrived! We spend as much time as possible outside in the garden. Right now the weather is not like spring - it's cold and rainy - bt even though the spring flowers blossom and the leafes of the trees get green. I really like this time of the year. And soon the tulips will blossom!
4 kommentarer:

 1. Så fine billeder, som gør, at længslen efter sommer bare bliver større:-)

  SvarSlet
 2. Wow, hvor stort et arbejde I allerede har gjort, og så det antal træer indtil videre. Jeg er mundlam.
  Hvor får I energien til det med fuldtidsarbejde og familieliv?

  Er naturligvis vild med indlægget. :-) Det kan ikke overraske, når nu jeg har spurgt til lige præcis det ekstra stykke jord, I købte.

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se, når tulipanerne er sprunget helt ud. Det er min favorit blomst:-)

  SvarSlet
 4. Hej Anna.
  Hvor ser det skønt ud og sikke meget I har nået allerede! Vi har også fået vores egen (lille) have og synes der er nok at se til med bare at få gjort klar til at så græs ;)
  Håber du har det godt.
  Kh. Julia

  SvarSlet