onsdag den 30. marts 2016

Pattern-release!Så lykkedes det endelig langt om længe at komme helt i mål med mine LaRaLiL kjolemønstre i str 122-140 - og nu er der blot at pakke mønstrene og sende dem ud i verden!

Jeg er stolt og lettet - og vil fejre sejren med et glas rødvin sammen med Jonas her til aften;-) Jeg håber, at I vil tage godt imod dem, når de nu dumper ned i postkassen de nærmeste dage. 

Og jeg glæder mig til at se alle jeres LaRaLiL kjoler på blogs, på instagram og via mail (mange af jer er så søde at sende billeder til mig - bliv endelig ved med det!). 


___________________________


Finally I'm ready to release my LaRaLiL patterns size 122-140! It has been a long journey, and I'm happy and proud (and a bit tired;-)). I'm looking forward to see your LaRaLiL dresses posted on blogs, on instagram and in mails sent to me. I'm always happy to see your pictures of LaRaLiL dresses!

8 kommentarer:

 1. STORT TILLYKKE!!
  Godt at I fik fejret det lidt. pøj pøj med at få bragt dine lækre mønstre ud i hele verden.

  Kh
  Maria

  SvarSlet
 2. Kæmpe stort tillykke kære Anna og jeg har den glædelige nyhed, at jeg snart skal være faster, så mon ikke der skal sys lidt tøj til det kommende barn, altså hvis det bliver en pige

  SvarSlet
 3. Hvor er det stort dygtige Anna!!!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke. Hvor ville jeg ønske at jeg kunne sy. Jeg har ikke engang en symaskine :-( Til gengæld strikker jeg til den store guldmedalje. Hvis du nogensinde sælger ud af de kjoler som Lara er blevet for stor til, så må du endelig sige til. Jeg køber gerne :-)

  SvarSlet
 5. Shit, hvor er du sej. Godt gået!

  SvarSlet
 6. Har modtaget mønstrene i dag og datteren har allerede bestilt farver og mønster til første kjole :) tak for et fantastisk arbejde.

  SvarSlet
 7. Jeg syr selv ikke i elastiske stoffer, men flotte mønster. Masse lykke til med salget av dem - du er flink.
  Fin weekend til deg :)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med det! :) Fandt vi nogensinde ud af, hvem der vandt konkurrencen ? :)

  SvarSlet