fredag den 19. februar 2016

Lidt børnetøj i to gange rævestof
Et par babybukser til min lille nevø og en body til Askil fik jeg syet i januar. Ikke meget, men bedre end ingenting. Og ja, så kjolerne til Lara, ikke at forglemme. Ræve-stofferne er jeg vild med - den nederste fra Stof og Stil, den øverste husker jeg ikke oprindelsen på. 

Jeg arbejder pt på de sidste detaljer på mine LaRaLiL-mønstre i str 122-140 og glæder mig til at kunne udgive dem - forhåbentligt inden for de nærmeste 14 dage.


_________________________


These baby clothes I made in January. Not much, but better than nothing. I'm still working on my LaRaLiL-patterns size 122-140, and now I can see an end. I think the patterns will be ready for sale within 14 days. I will of cause write about in on my blog.


2 kommentarer:

  1. Very beautiful! I'm looking forward to the patterns!

    SvarSlet
  2. Ræve stoffet et også bare så fint! Jeg tror det øverste er min favorit :o)

    SvarSlet