søndag den 7. februar 2016

Fastelavn - og lidt om siden sidst

Ja, tiden går så hurtigt, og der er nok at se til. Derfor er der langt mellem blogindlæggene. Det skyldes ikke manglen på lyst til at blogge, men blot at tiden pt er knap. Der sker lidt mere på instagram - find mig på @annalaralil. 

Der bliver stadig ikke syet meget, men lidt kommer der da gennem maskinerne. Og i anledningen af fastelavn selvfølgelig kostumer.

Lara startede med at ville være blåmejse. Så kanin. Så pingvin, så drage, så blåmejse igen. Og til sidst kanin. Heldigvis da. For det er forholdsvis hurtigt at sy. 

Kaninen fik nogle enorme ører. De udfordres af tyndekraften, så udover elastik rundt om hagen, sættes de også fast i håret. Men fine er de. 

I dag afprøvede vi kanindragten ved fastelavnsfesten i den lokale by. Vi stod for arrangementet, så tønden blev malet af Lara. Det var næsten synd, at den skulle slås i stykker. 

Askil blev ræv igen i år - genbrug fra sidste år. Han ville ellers helst have været en mejetærsker med ring i næsen (! - det er vist fra filmen Biler), men lod sig hurtigt overtale til at være ræv. Jeg tror ikke, at han husker sidste års fastelavn. 

På billedet herunder hjælper ræven mig med at sy kaninkostumet færdigt - mens den lægger skumle planer om, at den skal spise kaninen.  
Det var et fint fastelavnsarrangement og dejligt at være en del af det sammen med børnene, i stedet for at det kun foregår i skolen og i børnehaven. 

Og ja, så arbejder jeg stadig på at få mine LaRaLiL-mønstre klar til salg. De er lige på trapperne - skal blot have lidt mere tid til finjustering;-)


__________________________________


Today we celebrated Fastelavn in Denmark - a sort of carnival, where children dress up. Lara was a rabbit, Askil a fox (I made his costume last year). 
I'm still working on my LaRaLiL dress patterns in size 122-140 - soon I'm ready for sale:-)


13 kommentarer:

 1. Skønne kaninører! Hvordan har du lavet dem, så de står så fint op i luften?

  Og hvor ser Askil bare fræk ud på det billede - man kan ligefrem se, hvordan han lægger balladeplaner ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg har sat et stykke kraftigt men også bøjeligt plastik i ørerne. Jeg ville have brugt taskeviledon men var løbet tør.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige kostumer.
  Og sikke flot Lara har malet, godt at du fik taget billeder af tønden, inden hendes fine maleri blev slået i stykker.
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Ja det var heldigt jeg lige nåede at få taget et par billeder. Det er ikke altid det lykkes! Mon du har fået dine billeder igen?

   Slet
  2. Den eneste mand på Sjælland, der måske kunne rede dem, kunne intet stille op. Vi har som et sidste håb sendt harddisken til England, men det tegner ikke godt :(

   Slet
 3. Åhhhh endnu engang super sødt kostume, du har fået lavet til Lara kære Anna, du er nu og bliver min yndlingsblogger også selvom der går lidt imellem indlæggene.
  Så det dejligt nu at man også kan følge dig på Instagram;-)
  Kærligst Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar, Helena. Dejligt du stadig hænger ved.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Den lumske ræv der stjæler fuldstændig mit hjerte... Skønne kostumer. Jeg glæder mig altid til at læse dine indlæg...

  SvarSlet
 5. Hvor blev hun fin Anna. Super sød kanin

  SvarSlet
 6. Fine kostymer du har laget :-)

  SvarSlet
 7. Så smuk en kanin og fræk en ræv :-)

  SvarSlet
 8. Kære Anne, libbie og Hanne

  Tusind tak for jeres søde kommentarer.

  Kh
  Anna

  SvarSlet