lørdag den 2. januar 2016

Liva-kjole-test

Jeg arbejder stadig på mine LaRaLiL-kjolemønstre i str 122-140. Denne test af Liva-kjolen i str 122 er jeg rigtig godt tilfreds med. 

Kjolen er syet i en skøn blå jersey med hvide hjerter, og som kantstof har jeg brugt en karamelfarvet jersey. Farvesammensætningen er utraditionel, men fin, synes jeg.

Liva-kjolen og dens søster-kjoler Luna og lara kommer inden længe i str 122-140 - og findes allerede nu i str 74/80-110/116 (du kan finde dem her).

Askil skulle selvfølgelig også være med i fotosessionen, og det kom der et par få billeder ud af, bla. billedet herunder, hvor han har lånt Laras petti-skirt og hårspænde. 
Han er vældig sød, men med den tålmodighed (eller mangel på samme) kommer der vist aldrig en model ud af ham ;-)


_________________________________Still working on my LaRaLiL-patterns size 122-140, and this Liva dress in size 122 I'm satisfied with. 
Askil wanted to be a model too and I was able to take a few photos of him before he ran away again. 


8 kommentarer:

 1. Hun er altså så sød og fræk at se på med de manglede tænder :-D.
  Og Askil er en fin lille ballerina ;-). Trond har heller ikke tålmodighed til at posere... Jeg husker et par enkelte gange, jeg har lokket ham med en vingummi. Men det er ikke nok til at bestikke han længere, så jeg har givet op.. ;-).

  SvarSlet
 2. Nogle skønne børn, og en rigtig pæn kjole, du forstår at sætte de rigtige farver sammen;-))

  SvarSlet
 3. Ooohhh!! I'm waiting for 128 size!!!

  SvarSlet
 4. Ooohhh!! I'm waiting for 128 size!!!

  SvarSlet
 5. flot kjole og skønne børn :-)

  Godt nytår

  SvarSlet
 6. jeg elsker farverne! Håber da jeg engang får en pige at sy til... Og er også vild med ballarinaen... Håber I ha det godt.
  KH Stine

  SvarSlet
 7. Super flot Anna. Jeg er ret vild med hjerterne!!!

  SvarSlet