torsdag den 14. januar 2016

FremtidsplanerJa, jeg længes altså stadig efter forår og sommer. I dag købte jeg påskeliljer. Jeg mindes ikke, at man før har kunnet få dem så tidligt - og det var tæt på, at jeg ikke købte dem. For det er jo lidt ligesom når butikkerne starter julesalget i oktober. Der er stadig længe til foråret.

Men jeg er glad for dem, og de giver lidt forårsfornemmelser i en ellers kold og mørk måned. Så er det også rart at se billeder fra sidste sommer. 

Billedet herover er fra juli 2015, og det dvælede jeg længe ved. Jeg synes, at det er sådan et fint "kig" fra vores lille skov og ud mod marken. Og så giver lyset det et næsten eventyrligt skær. 

Marken - der hvor billedet er mest lyst - har vi nu købt, og der vil vi anlægge en frugthave. Lige nu er vi i gang med at undersøge æble-, blomme- og pæresorter, og det er et hyggeligt arbejde. Jeg glæder mig til at komme i gang. 


_________________________Still longing for Spring and Summer. This picture is from July 2015 and I really like it. It's a piece of our garden. I think it's almost like a fairy tale. 


10 kommentarer:

 1. Jeg længes også efter forår, sommer, sol samt varme, og jeg synes, det er så hyggeligt, når man kan købe de første små tete tete påskeliljer, så hvert år,kommer årets først købte af dem på min blog, og derfor ved jeg også, at de ikke er kommet tidligere i butikkerne i år end den gjorde sidste år, forrige år og så videre, for det plejer at være i midten an januar, jeg køber dem.

  Det se spændende ud med jeres planer om en frugthave, men bliver det ikke et kæmpe stort arbejde at anlægge den ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tine.

   Har svaret dig længere nede i kommentarfeltet (det driller for mig for tiden)

   Kh Anna

   Slet
 2. Sikke et drømmende billede, det er helt eventyrligt. Jeg savner også forår. Jeg går dagligt en tur i min have for at se om der er kommet bare spidsen af et vintergække skud op. Det må være helt fantastisk med en frugthave og jeres have generelt, også selv om der selvfølgelig ligger mange timers arbejde i sådan en have.

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria.

   Tusind tak for din kommentar.

   Kh Anna

   Slet
 3. Kære Tine

  Tak for din kommentar. Jo, det er et stort arbejde, men vi nyder det og inddrager også børnene i det. Og arbejdet kommer til at give så meget afkast om blot få år.

  Kh Anna

  SvarSlet
 4. Sikke et dejligt sted I har ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare ud til at være et skønt sted, selvom det er meget arbejde. Er så imponeret af alt det I kan nå!

  SvarSlet
 6. Jo, der er virkelig en skøn stemning på det billede. Hvor er det spændende med alle jeres planer og tilkøb af jord :-)

  Kh Lisbet

  SvarSlet
 7. Det er så vigtigt at få foråret indendøre i disse dage, så kan det være dejligt med påskeliljer og andet godt! Er fan af hyacinter, men har netop købt skønne sukkulenter idag!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
 8. Sikke en fantastik idé - det skal nok blive godt! Og det er virkeligt et vidunderligt foto; I er heldige at have det landskab som en del af jeres hverdag :)

  SvarSlet