søndag den 10. januar 2016

ForårskrukkerHer til aften varmer jeg min stakkels, ømme hals med en kop the (en gang influenza truer), mens jeg kigger billeder fra foråret og sommeren 2015. Dette billede er fra maj. Nej, hvor jeg glæder mig til forårets komme og især til, at krukkerne med forårsløg springer ud. I år bliver det ekstra smukt - hvis alt altså går vel. Jeg har nemlig 10 krukker med forårsløg stående i laden. Enkelte spirer allerede. 


_________________________Looking at pictures from spring and summer 2015. This pic is from May. I really look forward to warmer days and especially to May, where the tulips blossom. 5 kommentarer:

 1. Skønt minde på de mørke dage vi har nu.

  Lægger du løgene side om side siden de står så tæt? Det ser super flot ud.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er ikke nærig med løgene - de ligger tæt - så hellere færre krukker;-

  Kh Anna

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fint. Glæder mig sådan til foråret.

  SvarSlet
 4. Ligger her med febersygt barn og synes også bare vi snart skal have varme og skønne blomster 😃

  SvarSlet
 5. Hej Anna
  Når løgene kommer i krukker, skal de så stadigvæk sættes om efteråret, eller gør man det først til foråret, så de ikke får frost?
  Mvh. Anne Sofie

  SvarSlet