fredag den 1. januar 2016

Afprøvning af Lara kjolen i str 122
I juledagene har jeg arbejdet på mine LaRaLiL-mønstre, som skal produceres i en str 122-140. Det var en proces, jeg påbegyndte for efterhånden længe siden. Det er et stort arbejde, synes jeg, at lave mønstre. Især når man ikke er uddannet mønsterkonstruktør. Derfor har jeg også haft syersker til at teste mønstrene i de forskellige størrelser. Jeg mangler stadig nogle tilretninger, men så tror jeg også, at mønstrene bliver rigtig gode.

Dette er Lara-kjolen, som er det mest populære mønster af mine tre kjole-mønstre. Kjolen har en fin pasform, men hætten er jeg endnu ikke tilfreds med (jeg synes, den er for lille), så der skal ændres i mønsteret og sys endnu en prøve. 

Kjolen er syet i jersey fra Stof og Stil - det er basisvarer i farverne cerise og karrygul, og hætten er foret med lilla. Jeg synes, at Stof og Stils jerseystoffer fungerer rigtig fint. De er ikke for tynde, og de holder godt i vask.

Mønstrene i str 74/80-110/116 kan du finde lige her. 
Og mønstrene i str 122-140 er på vej - jeg håber på, at de kan udgives i starten af februar.


_________________________I'm testing my Lara-pattern in size 122. In the christmas holidays I've been working on my LaRaLiL dress patterns in size 122-140. I'm hoping to have them ready for sale soon (maybe beginning of February). 

This dress is almost as I want it. The hood is too small, so Iøm making some changes in the pattern and try again. It's a huge work making patterns. 

You can find my LaRaLiL dress patterns in size 74/80-110/116 right here. And the bigger sizes are on their way! They are in an English version as well. 


4 kommentarer:

 1. elsker billedet med de manglende fortænder!! 😊

  SvarSlet
 2. Den er så fin din model. Ja både Lara og kjolen. Og sikke et arbejde du har måtte lægge i de mønstre. Men jeg er sikker på at det ender med at blive helt perfekt og en stor succes.

  Kh
  Maria

  SvarSlet
 3. DEt vil jeg glæde mig til, er rigtig glad for mønstrene. Så når de kommer i større størrelser, har du i hvert fald en køber her :-)

  SvarSlet