onsdag den 30. december 2015

Prinsessekjole til Laras lille kusine


Julegaven til Laras kusine Maja er en prinsessekjole syet efter Stof og Stils prinsessekjolemønster (jeg ændrede en del i mønsteret undervejs og synes egentlig ikke det var fantastisk at arbejde med). Den grønne satin og blonderne havde jeg liggende på lageret, og det er nu den sjoveste del af processen: At gå på jagt i mine stoffer og sætte dem sammen.

Kjolen har lille Maja på 3 år endnu ikke fået. Vi ser hende nemlig først i starten af januar. Så den står og pynter på børneginen i syrummet. Lara har proklameret, at sådan en vil hun også have. 

I disse dage er det dog ikke prinsessekjoler jeg syr på, men derimod LaRaLiL-kjoler. Jeg er ved at lægge den sidste hånd på kjolemønstrene i str 122-140. Det er så skønt at være i gang ved maskinerne igen (jeg har jo nærmest ikke syet i et halvt år!), og det kommer helt sikkert også bloggen til gode. Glæder mig til at vise kreationerne frem.

P.S. Jeg har opdaget, at jeg ikke kan kommentere mere - på min egen eller på andres blogge, som bruger blogger.com. Det er noget værre noget, for jeg kommenterer gerne - både på de kommentarer, I lægger hos mig, men også hos jer. Jeg ved ikke, om det skyldes, at min mac er opdateret til nyt styresystem, men at blogger.com ikke er opdateret længe. I det hele taget har jeg en mistanke om, at der ikke mere kommer opdateringer til blogger.com, men at de er ved at lade den uddø? 
Hvad tænker I?


___________________________I've made this prinsess dress for Lara's cousin Maja (3 years old). It's a christmas present, but she hasn't got it yet, because we haven't seen her this christmas. But in the beginning of January we will have the pleasure to see her.

Lara really likes the dress and wants one for herself. But right now I'm working on my LaRaLiL-patterns in size 122-140. They will be sold in an English version as well as a Danish one. I really look forward to show you the results. And it's so nice to start sewing again. I haven't been sewing for half a year. I simply haven't had the time. Hopefully it will change now. 6 kommentarer:

 1. Hvor er den flot,hun bliver en fin lille prinsesse:0)

  SvarSlet
 2. Super fin kjole, en rigtig prinsesse drøm.Godt nytår, glæder mig til at læse med i 2016.

  SvarSlet
 3. Super fin kjole, en rigtig prinsesse drøm.Godt nytår, glæder mig til at læse med i 2016.

  SvarSlet
 4. Meget meget smuk Anna. Jeg har godt lagt mærke til, at jeg nu kun får kommentar fra folk der har skrevet på Google+ ander ikke lige hvad der sker, men jeg kan heldigvis stadig kommentere hos andre.

  Rigtig godt nytår til dig kære Anna.

  SvarSlet
 5. Really happy about the bigger sizes and the english patterns. Google translate just isn't great with the Danish language.

  SvarSlet
 6. Ojoj så fin prinsessklänning!!

  SvarSlet