søndag den 6. december 2015

December-travlhed

Så er december måned skudt i gang, og som altid går det derudad. I år har jeg oplevelsen af, at vi aldrig har haft mere travlt end netop denne december - men den følelse har jeg nok hvert år.

Sent mandag aften fik jeg pakket de sidste gaver ind til to gange pakkekalender, som børnene så kunne vågne op til 1. december. Det var en overraskelse, og som det nok ses på billederne, var det meget glade børn. 

Adventskransen blev ikke færdig til første søndag i advent, men den hænger der nu. For en gangs skyld har jeg brugt gran til kransen. Jeg er ellers mest til lærkegrene, da gran hurtigt bliver så kedeligt (og tørt) at se på.Kransen er bundet af nobilisgran, som er en del smukkere end normannsgran, synes jeg. Det er også den gran, vi helst har som juletræ (den holder nålene meget længere og har en smuk, næsten blågrøn farve). Det er første gang, jeg selv har bundet kransen - det plejer nemlig at være Jonas' job - og jeg er egentlig ret godt tilfreds. (Og det er meningen, at den skal være lidt pjusket;-))

Grankransen har jeg pyntet med lilla lys, satinbånd i lilla og gul samt guldkogler og tørrede blomsterknoppe i en flot gul farve. Derudover små rødkælke, som gemmer sig i grangrenene. 
Vi har endnu ikke pyntet op til jul, men i dag kom vi lidt længere - englene, som jeg har lavet for en del år siden, kom op i vinduerne. Normalt pynter vi i starten af december, men sådan er det ikke blevet i år. Og vi når nok det hele inden december er slut. 

Glædelig anden søndag i advent til jer alle. 


____________________________Now it's December, and we have a lot to do - too much to do - and not enough time. But we take one day at a time and remember to enjoy the days and eachother. I hope you all have a wonderful December. 


9 kommentarer:

 1. Herhjemme når vi heller aldrig det hele så hurtigt, som det kunne tænkes. Men som du tænker jeg - vi når det jo nok. Jeg har heldigvis gjort det til vane for mine børn, at der kun hænger en gave på julekalenderen af gangen. For når der skal købes og ikke mindst pakkes 72 gaver, er det dejligt at det kan gøres lidt af gangen - til gengæld skal jeg for guds skyld huske at hænge en ny på hver aften.
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. 72 gaver! Det er godt nok også mange.
   Rigtig glædelig jul til jer også.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Dejligt at se en grankrans også hos den yngre generation, duften af en afbrændt gran kvist når man tænder adventskransen er en af de gode hyggelige minder jeg har med fra min barndom. God december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig også duften af gran, jeg går efter - den får man jo ikke ved en krans af lærkegrene.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Først og fremmest er jeg vild med kalenderlysdekorationen (i forrige blogindlæg), og dernæst - WOW, hvor er Askil blevet stor (høj og i udseendet mere stort barn end lille). :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar - og ja, han vokser og vokser:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Vildt flot adventskrans og hvor er de skønne jeres dejlige Lara og Askil på billederne med kalenderen - de stråler langt ud af billederne :) her tager vi en gabe af gangen i julesokken hver dag, men for første gang i år er det lykkedes mig at have alle gaver klar inden december - virkelig rart, så det skal efterstræbes de næste år også :) men uanset hvad vi når, så er en ting helt sikkert - jul skal det nok blive og vi når det vi når ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord om adventskransen og billederne. Og ja, det skal nok blive jul:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Hvor er de bare dejlige ungerne! Håber I hygger og nyder december trods travlhed :-) Vi har godt. Kun lidt travlt fordi vi rejser en tur til Kenya og Zanzibar fra den 27. :-) Knus Maria

  SvarSlet