søndag den 15. november 2015

Hr. Sprutte - diy og mønster på vej


Første kreation i mit nye syrum har set dagens lys. Det blev til en blæksprutte - Hr. Sprutte, som vi kalder den. Jeg har syet den en enkelt gang før - den kan du se her. Mønsteret har jeg lavet selv, og denne gang tog jeg billeder. I løbet af næste uge skulle der gerne komme både mønster og diy på den, så I også kan sy den. For den er vældig sød, ikke?

Og ja, jeg ved godt, at jeg er et utaknemmeligt skarn - et så lækkert syrum (nu med gulvvarme) og en hel stak skønne stoffer, og så syr jeg slet ikke!?! Jeg har simpelthen haft så travlt - med arbejdet, med børnene og med havelivet. Vi har købt jord til vores landsted (det fortæller jeg mere om inden længe), og det og resten af grunden har vi brugt meget tid på.

Nu kommer vinteren og dermed håber jeg også, at tiden til syningen vender tilbage. Jeg savner det - ingen tvivl om det.


_________________________________


This octopus I finished today. The first thing I've made in my new sewing room. I haven't had much time for sewing, and I miss it very much. Hopefully it will change now. 
I've made the pattern myself, and in a few days (at least I think so!) I'll post a diy and the pattern. In this way you can make one yourself. We call him Mr. Octopus. He's quite sweet, don't you think?

7 kommentarer:

 1. Han er fantastisk ham hr. sprutte.
  Det lyder spændende alt det der sker i jeres have, det glæder jeg mig også til at høre mere om.
  Kh
  Maria

  SvarSlet
 2. Rigtig fin.
  Når du fortæller om haven, vil du så ikke afsløre hvordan du opbevarer dine knolde til geoginerne? Jeg kredser lidt om at finde en løsning hos os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina

   Det er ikke nemt med den opbevaring - men det kan lade sig gøre. Jeg skriver lidt om det i det nyeste indlæg.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Eej hvor er den søød Anna, :)

  SvarSlet
 4. Meget flot Hr. Sprutte, især der oppe på hovedet :-)
  Sene aftenhilsner.

  SvarSlet
 5. Hej Anna.
  Sikke en lækker retro-sprutte du har fået syet!!! Sådan en vil jeg virkelig gerne sy til min lille dreng og hans sprit nye kusine. Men jeg kan ikke finde mønster eller diy til den på bloggen. Er det mig, der ikke ved, hvor jeg skal lede, eller har du fortrudt?
  Kh Sofie

  SvarSlet