søndag den 29. november 2015

Årets kalenderlys


I dag har vi hygget med at lave juledekorationer og adventskrans. I formiddags tog vi i skoven efter materialer, og der fandt vi bl.a. disse fine mosgrene, som har en slags røde blomster. De er meget fine, synes jeg.

Kalenderlyset er sat fast med en lille klump ler i en gammel tærteform. I bunden har jeg lagt sukker og ovenpå det et lag kunstig sne. Den lille nisse er en koglenisse fra 1950'erne. 


_____________________________Our first Christmas decoration this year.9 kommentarer:

 1. Super flot og anderledes Anna - I like!!!
  Jeg har slet ikke fået åbnet den store kiste med pynt, men i aften bliver det nem aftensmad og så må vi i gang imens farmand er til skydning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Libbie. Det er også først EFTER den 1. december, at vi får kalenderlyset klar - men i år er vi i god tid;-) Til gengæld mangler vi stadig adventskransen.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Ej hvor er den fin. Jeg har aldrig set sådan noget rødt på mos før, men hold op hvor er det bare fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria

   Tak for din kommentar. Det er også første gang, at jeg har set det.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Hej Anna og Maria

   Det er ikke en mos, men derimod en lav. Altså slet ikke en plante, men i stedet et samarbejde mellem en svamp og en alge - det røde er dens reproduktionsdele ligesom blomster hos planter :) Det er nok en af disse du har fundet http://www.fugleognatur.dk/soeg_art_result.asp?mode=url&searchstring=cladonia&antal=alle&felt=

   I øvrigt rigtig fin dekoration! :)

   Mvh. Monica

   Slet
 3. Meget sød og naturlig julekalenderlys deko :-)
  Jeg elsker den lille nisse med den grønne hue, minder om to store jeg har i haven.
  Jeg fik lavet adventsdeko i en kæmpe kogle fra USA.
  I ønskes en dejlig stemningsfuld julemåned :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende med koglen! Mon der er billeder af den et sted? Du ønskes også en rigtig god julemåned.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Hvor er den fin! Er vild med ideen med sukker og kunstig sne, den vil jeg skrive mig bag øret ;)

  SvarSlet
 5. Det ser bare rigtig fint ud. Vores er meget simpel i år. Et lys i en stage. Men en stage, som min oldefar selv har drejet til mig i sin tid :) og et noget tyndere lys, da jeg de sidste par år har fået skæld ud af børnene, fordi vi ikke når at brænde det til datoen 😃

  SvarSlet