fredag den 11. september 2015

Naturens fantastiske oplevelserI går aftes opdagede vi, at det puslede i et hjørne i laden. Det viste sig at være fire meget ivrige og nysgerrige pindsvineunger, som åbenbart bor i en bunke blade, som vi har liggende i laden. Vi gav dem vand og kattemad, som de spiste af. Lara fik også lov til at holde en, for selvom vi godt ved, at man helst ikke skal røre ved vilde dyr, er det ikke så ofte, at man har mulighed for at holde en pindsvineunge. Det var en stor oplevelse. 

Da pindsvinene havde spist, gravede de sig ned i bladbunken igen. Nu til aften vil vi kigge til dem igen for at se, om de stadig virker til at have det godt. Vi er lidt i tvivl om, hvorvidt de kan klare sig uden deres mor i denne alder - det virker ikke som om, hun er der. Mon der er nogle af jer, der ved det?

______________________________


Last evening we found four baby hedgehogs in our barn. They were so sweet! It's not every day you experience this and therefore Lara tried to hold one. Tonight we'll see if they're still allright - we are not sure if they are old enough to be without their mom. 

   

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et sødt billede med datter og lille unge :-)
  Jeg tror ikke de klarer den uden deres mor, I skal nok se til dem tit og give dem mad og drikke, I må google hvad der er bedste at give og gøre.
  De skal også ligge varmt, halm er godt.
  Jeg håber deres mor er der et sted, ellers håber jeg I kan passe dem til de kan klare sig selv, det er jo vigtigt de får varme og sul på kroppen, sa de kan gå i vinterhi snart.
  Hilsner og en god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Mange dyr går ud og jager/finder føde uden unger. Desværre kan de fleste dyr ikke lide deres unger lugter af mennesker og kan alene af den grund forlade deres unger. Jeg er sinker på ungerne havde det fint, men desværre er de ikke legetøj og jeres handling kan rent faktisk betyde, at de nu vil blive efterladt. Det bedste i kan gøre er, at lade dem være i fred, da moderen også vil forsvinde ved for meget altivitet omkring ungerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det med vilde dyr er der jo mange holdninger om. Ungerne har det godt og spiser godt af den mad vi sætter frem til dem.

   Slet
 3. Ta kontakt til Pindsvinets venner og snak med dem. Dem har jeg før rådført mig med og de vil sikkert gerne ta ungerne og passe dem korrekt hen over vinteren med henblik på at få dem tilbage i naturen når de kan klare sig selv igen.
  Mvh. Anna

  SvarSlet
 4. Jeg ville også kontakte pindsvinevennerne: pindsvin.dk og høre dem om hvordan og hvorledes - bare for at være på den sikre side ;)

  SvarSlet