onsdag den 12. august 2015

Sparkedragt str. 62Det er nu hyggeligt at sy til babyer. Og da der er kommet endnu en af slagsen i min familie, har jeg været i gang ved symaskinen. Jeg har i sommerferiens afslutning syet i alt tre sparkedragter i samme mønster, men i forskellige stoffer og i str 56, 62 og 68. Dette er sparkedragten i str 62. 

Mønsteret har jeg benyttet flere gange før. Det er fra symagasinet Ottobre Magazine 4, 2013. Jeg har lavet nogle få ændringer samt foret dragten. Hvis du selv vil sy en lignende, kan du finde min syvejledning her.

Stoffet med de små skyer har jeg haft liggende i flere år, så nu var det godt at få det brugt. Det kan vist stadig findes i butikkerne, tror jeg.


______________________________


We've got a new baby in our family, and therefore I've made three small jumpsuits. This is size 62. The pattern is from Ottobre Magazine 4, 2013. I've made some changes, but the pattern is great. You can find my sewing tutorial right here

4 kommentarer:

 1. Det er bare altid lækkert at sy til babyer :-)

  SvarSlet
 2. uhh den er fin, du syr altid sådan nogle fine ting og sætter stoffer og farver sammen på den fede måde. Jeg har selv det stof liggende, men har endnu ikke syet noget af det og min søster er mere til stof med fotoprint, til min nevø.

  SvarSlet
 3. Hvor er den sød.
  Jeg har også syet lidt til et par nyankommende borgere, det er altså noget særligt med de der små størrelser :)

  Kh. Linette

  SvarSlet