søndag den 2. august 2015

JuliJuli er slut, og det samme er vores sommerferie - i morgen starter hverdagen igen.

Det har været fire skønne uger. Det meste af tiden har vi været hjemme og nydt tiden sammen og vores omgivelser - for her er dejligst om sommeren. 

Vi har haft en del husprojekter, som vi har fået ordnet. Bl.a. har vi bygget hønsehus, anskaffet os kyllinger og bygget stor løbegård til kaninerne. Det er dejligt at få styr på det projekter, inden hverdagen rammer os. Og det er en rar måde at bruge tiden sammen på. 

Billederne herover er alle fra de seneste uger. 


_____________________________Pictures from our July days. We have spent most of our holiday in our house. It's wonderful on the country in the summer - and this summer has been very beautiful. 

6 kommentarer:

 1. Endnu engang dejlige billeder fra din skønne have og lige så skønne børn. Er helt vild med det første af Askil, det emmer rigtig af sommerhygge.
  Knus og dejlige sommerhilsner Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helena

   Tusind tak for din søde hilsen. Håber du har en dejlig sommer - trods det kolde vejr.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Fantastiske billeder :) husker mig selv som barn blive næsten helt væk i en kornmark så sjovt at se billederne af Lara ude i kornet :) og som Helena, så er jeg også bare vild med det første af Askil - rendyrket sommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karina

   Tak for din kommentar. Jeg husker også selv, hvordan vi legede i kornet, da jeg var barn. Det er dejlige minder.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Skønne skønne billeder. Og skønne unger:-) Super spændende med de nye høns og kaninerne. Elsker buketterne med de store dahlia blandet med morgenfruerne - de klæder hinanden.

  SvarSlet
 4. Fine billeder af et meget idylisk sted..!! :) Dine børn ser så søde ud. :)

  SvarSlet