mandag den 10. august 2015

Juli-haven


Disse billeder blev taget i slutningen af juli, og udtrykket har allerede forandret sig - det er jo det fantastiske ved en have. 

Men billederne skal I have alligevel. Hortensiaerne står nu i fuld flor, og dahliaerne med masser af knopper. Nu skal vi bare fortsætte med varmen - så skal det nok gå. 


___________________________My garden end July. Everything grows and grows, but that's how it should be in a garden;-) My dahlias are soon to blossom - they just need some more warm weather (the summer in Denmark has been quite cold this year).  


5 kommentarer:

 1. Fantastisk have du har, en fornøjelse at følge dig 😆

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Sikken frodighed! Det ser fantastisk ud :-) Jeg nyder at følge med i din have.
  Kh Lisbet

  SvarSlet
 3. Elsker din have, den er lige tilpas vild og frodig. Beundre at du har overskud til at holde alt det.

  SvarSlet
 4. Åh hvor jeg nyder at bladre gennem alle dine skønne have indlæg :-) Min mand og jeg er i fuld gang med at gøre vores have klar til sommeren.
  Vi har bygget nye højbede, malet og gjort klar, hentet træ flis til at lægge om bedene. Så nu skal der bare nogle afgrøder i jorden. Og så har jeg et KÆMPE stort ønske om at få en blomster have, som skal være en fryd for øjet. Den store lilla klatre plante (den mørke lilla),som du viser billeder af i indlægget her; hvad hedder den? Den er afsindig smuk, sådan en vil jeg have i min sommer have :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet