onsdag den 1. juli 2015

Rosenparadis

I går aftes var jeg på havebesøg hos Knud Pedersen, som ejer en rosen-planteskole og rosenbutikken Rosenposten.dk. I efteråret købte jeg mine engelske roser hos ham, og nu kom muligheden så for at se hans rosensamling.

Det var en spændende aften med mange smukke roser, som jeg ikke havde set før. Jeg blev forelsket mange gange! Herunder er en del af mine "darlings". 
Til efteråret skal der investeres i en stak nye roser til haven, men inden da vil jeg gøre mit forarbejde og udvælge dem med omhu. Derfor er det skønt at kunne se roserne "live" og få kendskab til nye sorter. Nu lyder det, som om jeg er ekspert. Det er jeg langt fra! Det er en ny verden for mig - men spændende!


_________________________________Yesterday evening I visited a rose nusery, and it was an amazing experience. So many beautiful roses!   


2 kommentarer:

 1. Jeg er heller ingen ekspert, men det betyder heller ikke at jeg ikke kan lide dem, for hvem synes ikke om de smukke roser. Det må have været en dejlig rundvisning i haven med alle de skønne roser.
  Tak for den fine rejse set gennem din linse i Claus Dalbys have. Også det må have været en fornøjelse og stor oplevelse. Dejligt at du deler dine skønne billeder.
  Har lagt mig til som fast læser af din dejlige blog.
  God aften.
  Klem Lonni
  God aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak for din kommentar, Lonni. Det er dejligt, at du synes om min blog.

   Kh
   Anna

   Slet