søndag den 21. juni 2015

Magiske oplevelserI dag var vi til barnedåb på Mols. På vejen til Helgenæs Kirke kørte vi igennem de smukkeste landskaber, og i det fjerne skimtede vi en mark, som midt i alt det grønne lyste rødt op - et hav af postkasserøde valmuer. Det var et fascinerende syn, og vi besluttede os for at forsøge at finde marken på vejen hjem.

Det blev til en køretur ad ukendte veje, men til sidst - via en grusvej - kom vi til en af de marker, som var røde af valmuer. Vi parkerede bilen og gik en tur langs marken. Og sikke et syn. Billederne yder slet ikke marken retfærdighed, men jeg håber dog, at de giver et indtryk af skønheden.

Det var en magisk oplevelse, som vi var glade for, at vi opdagede. Og Jonas og jeg besluttede os for at huske at holde øjnene åbne og tage oftere ud i den danske natur, for der er så mange oplevelser derude som ligger og venter på os. Danmark er så smukt.


_________________________We had a magical experience today - we found a green field filled with red poppies. It was really beautiful, and we promised each other to spend some more time in the nature, because there are so many experiences waiting for us out there. 
7 kommentarer:

 1. Da jeg var barn, snakkede mine oldeforældre tit om, at de i tidligere tider havde dyrket blomster på deres marker som så blev solgt til Olsens Blomsterfrø. Det ville jeg så gerne have set :-)
  På en ferie i Tyskland kørte vi engang forbi en mark med én meter høje solsikker. Det var helt vildt at se så mange solsikker stående der i vinden. Det var et virkelig flot syn.
  Og valmuer er jo bare smukke. På min vej hjem fra arbejde ad Helsingør Motorvejen er der et stykke hvor rabatten er fyldt med valmuer, blå kornblomster og nogle små lilla blomster jeg ikke kender navnet på. Det ser også så fint ud.
  Blomster er bare smukke :-)

  SvarSlet
 2. Det er virkelig et betagende syn når naturen får lov at råde og selv om Sjælland også byder på mange skønne områder og især i år mange valmuemarker, så er det noget helt specielt ved den Jyske natur. Vi har kørt Jylland tynd i næsten alle vores ferier siden 1972 og slået os ned de mest fantastiske steder og har forsøgt at give naturglæden videre til vores børn så nostalgien kom lige over mig da jeg så de skønne billeder:o)

  SvarSlet
 3. Så skønne billeder Anna og ja det gælder nemlig lige præcis om og nyde de smukke øjeblikke;-)

  SvarSlet
 4. Enig - der er så mange smukke steder i Danmark :-) Vi var i området Mols bjerge for et par somre siden, på den skønneste campingplads helt ud til vandet - det er vist ved at være 5 år siden, men jeg har stadig mentale billeder af den smukke natur :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 5. Så smukt! og ja! det gælder om at have øjnene med sig og har man det, findes der mange smukke og ikke mindst helt gratis oplevelser og venter. Vi skal ingen planlagte steder i år i vores ferie, men har netop aftalt at vi i stedet vil køre mange ture ud i landet og bare opleve lige hvad vi møder på vores vej :)

  SvarSlet
 6. Kære alle sammen

  Tusind tak for jeres kommentarer. De har været dejlige at læse.

  Kh
  Anna

  SvarSlet