onsdag den 24. juni 2015

Haven og huset i juni måned


Haven og huset en sommeraften for et par dage siden. Lyset var flot, og det forsøgte jeg at fange. Jeg øver mig stadig, for det er ikke nemt. Men jeg håber, at magien i vores have er indfanget af billederne. Her er magisk - især de lune sommeraftener. 

Rosen i suppekoppen er Crocus Rose - en af mine engelske roser, som jeg plantede sidste efterår. Jeg har glædet mig så meget til at se den i virkeligheden, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Duften kan billeder desværre ikke viderebringe, men den er helt fantastisk! Det er utroligt så meget glæde, en have kan give. 


_____________________________
Pictures from our garden in the evening light. It's a wonderful place, which I hope the pictures will show. Our garden give us so much joy.  9 kommentarer:

 1. En rigtig perle I har der :)
  Dejlige billeder.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 2. Smukke smukke billeder og I bor simpelthen bare så skønt. Jeg elsker vores egen lille helt enkle have, men synes der er noget nærmest magisk over haver som jeres der er stor og lige tilbas vild så man kan gå på opdagelse i haven igen og igen ;)

  SvarSlet
 3. Magien er i DEN grad fanget i dine billeder! :) Haverne er bare flotte her i juni, med alt det grønne og frodige, alt det der blomstrer, og alt det der står på spring. Tak for at dele :)

  SvarSlet
 4. ÅRGH i bor jo simpelthen så vidunderligt...! Elsker jeres have!!

  SvarSlet
 5. Meget smukke stemningsbilleder og et virkeligt flot charmerende indgangsparti til jeres stuehus :-)
  Aften hilsner herfra !

  SvarSlet
 6. Hvor bor I bare flot! Rigtig dansk idyl og meget magisk:)

  SvarSlet
 7. Kære alle sammen

  Tusind tak for jeres søde kommentarer - dem er jeg rigtig glad for.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. SÅ dejlig et sted I har der, og så flot og passet det er, må være et stort arbejde. Mindes egen ungdom 😉 Har fulgt dig gennem lang tid og haft glæde af dine sy-anvisninger, tak. Har datterdatter på Askilds alder, sjovt at se dem "sammen". Glæder mig til fortsat at følge dig 👌🏻

  SvarSlet
 9. Det er så skønt med dine online havevandringer. Bliv endelig ved med det!

  SvarSlet