søndag den 7. juni 2015

Arbejdsweekend


Denne weekend har været arbejdsweekend. Gode venner hjalp os med at kalke og male vores 190 kvadratmeter store ladebygning. De store børn passede Askil sammen med Lara, og på den måde fik jeg også mulighed for at give en hånd med. Det var ren bonderøvs-stil og både effektivt og hyggeligt. 

Som det måske fremgår af billederne trængte bygningen til det, og nu er den lige så fin som vores hus. 

Lara fandt en hule i haven, som blev taget i brug. Sommeren er fantastisk på landet, og vi fortryder ikke et sekund, at det er dette sted, vi har valgt som rammerne for vores og børnenes liv. 

Næste projekt bliver nye gulve i huset, og det bliver i sensommeren. Det er dog ikke et gør-det-selv-projekt, men derimod med professionel hjælp. Det bliver vist nødvendigt.


_________________________


This weekend we've been painting our barn. Good friends helped us. As you can see on the pictures, the result is very good. Lara found a new cave in the garden - I really love the summers on the country. 

7 kommentarer:

 1. Hvor er det dog blevet flot :)

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er det blevet fint. Så kan du måske svare på, hvor ofte man skal kalke og male. Altså bare hvis det skal se nogenlunde ok ud ;)
  Jeg har nemlig altid hørt, at man skal holde sig fra kalkede huse, fordi der er så meget vedligehold - men det er jo super flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ca. hver femte år. Til gengæld er det rimelig nemt og hurtigt.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ej, det lyder dejligt - så er det ikke så skræmmende endda ;)

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud :) og skøn hule Lara har fundet - jeg elsker den slags haver hvor børnene kan lege i skjul og samtidig være tæt på deres forældre ;) selv har vi en typisk villahave uden de store krumspring, men vi har i år fjernet noget hegn der forhindrede børnene i at være på hele grunden og vi kan allerede nu se de begge synes det er sjovere at være ude når de kan gemme sig (også selvom det er lige rundt om hushjørnet) :)

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er det dog flot - det lyser helt op!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Ser godt ud. Og rigtig fin farve. Skønt med venner til at give en hånd med og dejligt selv at kunne være med indimellem uden at bekymre sig/holde øje/underholde ungerne :)

  SvarSlet