søndag den 10. maj 2015

Nye stoffer - nye projekter

Det er SÅ længe siden, jeg sidst har købt stof (mindst en måned) - og derfor gav jeg mig selv lov. Ikke fordi jeg mangler - men jeg faldt over nogle stoffer, jeg ikke havde set før, og så måtte jeg bare ... ja, I kender det sikkert.

Jerseystofferne herunder er til en sommerjakke (rævestoffet) til Askil og kjoler til Lara. Jeg er i gang med en diy på en sommerjakke ala babyjakken, som du kan finde under mine diys - bare i en større udgave. Den skal nok komme senere. 
Lara mangler nederdele, og en af dem skal sys i denne skønne bomuld:
Og så har jeg købt et par kjolestoffer til mig selv. Begge to i en skøn kvalitet - blødt og lækkert og ikke tyndt og slasket, som så meget stretchstof er.
Især den blå/hvide/røde glæder jeg mig til at sætte saksen i. Det skal blive til en ny lynlåskjole.
Alle stoffer har jeg fundet hos stofdepotet.dk.


__________________________New fabrics, new projects - not because I don't have any fabric or projects, but because they were so wonderful that I just couldn't help it ... 
All fabrics are from stofdepotet.dk.

11 kommentarer:

 1. Ahrmen Rikke har bare SÅ mange skønne prints!!! Jeg fik syet en ny model i går, mangler kun halskant, er så spændt på om den sidder pænt!

  SvarSlet
 2. Flotte stoffer, glæder mig til at se, du får syet af det. Jjeg har også lige fået nye forsyninger fra Stofdepotet, det er altid i orden :-)

  SvarSlet
 3. Hehehe...stofafhængighed kan de fleste af os vist nikke genkendende til! ;-) Jeg er især helt vild med rævestoffet - og dejligt at du laver en vejledning til en forårsjakke; har nemlig sådan en på to-do-listen i hovedet...

  Glæder mig til at se, hvad de nye stoffer mønster sig ud i, når de har været igennem din symaskine :-)

  KH Lilly

  SvarSlet
 4. Ah, nye stoffer - alltid like fristende :)

  SvarSlet
 5. uha jeg elsker bare dine diy så jeg glæder mig til en ny på en sommer jakke <3 elsker bare din blog, du syer sådan nogle fine ting :)
  mvh Louise

  SvarSlet
 6. Lækkert! Jeg glæder mig til at se de færdige resultater :) Jeg vil også gerne være bedre til at vise på bloggen, hvad jeg laver - men skal jeg prioritere mellem blog-tid og sy-tid... ja, så er det vidst ikke svært at vælge. Finder dog stor inspiration på din blog, så må vidst hellere også selv være til lidt inspiration :)

  SvarSlet
 7. Ej, de er lækre! Glæder mig til at se resultaterne.

  SvarSlet
 8. Uhhh... jeg glæder mig til at se alle de skønne ting der kommer ud af stofferne :)

  SvarSlet
 9. Smukke lækkerier. Jeg vil glæde mug til DIYen. Sådanne en kunne jeg måske lave til Magnus:-)

  SvarSlet
 10. Hej Anna- kender du netstofbutikken: Metermeter.dk jeg var på besøg der i går med "sysiden" de har altså nogle lækre franske og japanske varer.. ;-)

  SvarSlet