tirsdag den 26. maj 2015

Kunne du tænke dig at leje vores hus i sommerferien?Vi tager til Tyskland i sommerferien. Vi har gode naboer, som altid er hjemme, og som holder øje med vores hus, imens vi er væk. Men i stedet for, at huset blot står tomt, tænker vi, at det kunne give god mening at leje det ud. 

Huset ligger i en lille by i et naturskønt område. Her er stille og roligt. Ingen butikker (den nærmeste 4 km væk), men med netforbindelse (trods alt) og masser af plads. Har man lyst til en uge i et charmerende hus på landet, er dette en mulighed. 

Huset ligger godt placeret på Djursland.

Der er:
3 km til badestrand
 20 km til Djurs Sommerland
25 km til Aarhus centrum
30 km til Randers Regnskov
20 km til naturpark Mols Bjerge
28 km til Ebeltoft

Huset er på 170 kvadratmeter. 
Der er to børneværelser og et soveværelse, spisestue, stue, køkken, toilet (godt nok er vi på landet, meen lidt luksus skal der også være;-)) og også et syværelse, hvis man skulle få sy-abstinenser i sin ferie. 

Grunden er med en 2000 kvadratmeter stor, eventyrlig have. 
Jeg har ikke så mange billeder af huset indvendigt, men klik her, hvis du vil se flere billeder af huset udefra. 

Med til lejemålet hører også en kat, som gerne skal have mad to gange dagligt. Desuden kommer du til at skulle vande krukker og evt. også køkkenhave og dahliabede, hvis det bliver meget varmt. Det vil naboen også gerne hjælpe med.  

Er du interesseret, så skriv en mail til mig (annasvenning(snabela)live.com). Her kan du også få at vide, hvilken uge, det drejer sig om. Jeg svarer i løbet af ugen - der kan godt gå nogle dage.

Update: Tak for de mange henvendelser. Huset er nu lejet ud, og I skulle gerne alle have fået en email fra mig.

11 kommentarer:

 1. Sikke en god ide og lidt modig. Til den meget billige pris for en ferie gad jeg godt gå amok i dit syværelse, liste rundt i bare tæer, med vandkanden i den ene hånd og en kaffekop i den anden. jeg lokke nok ikke familien til at skifte det ene landsted ud med det andet ;-) men hold da op i bord centralt mellem nogle fede børnefamilie ting, der er noget til alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Nej, jeg tænker, at det nok mere er storbymennesker, der er målgruppen:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Vi byttede bolig sidste år med en familie i Frankrig. Det var en super god oplevelse :-) det giver nemlig rigtig god mening, fremfor at huset skal stå tomt. Jeres hus er skønt. Kh viola

  SvarSlet
 3. Øj, det lyder godt nok lækkert. Kunne være super hyggeligt at nulre rundt i haven med en vandkande.
  Må man have hund med? Hun gør ikke jeres kat noget :-)

  SvarSlet
 4. I har så charmerende et hus og have, så der skal nok findes en god familie I kan leje ud til.
  I kan også slå det op i jeres fagblad, det gjorde mine forældre altid når gården skulle lejes ud i ferier.
  Nogle turistbureauer ligger også inde med navne på gode faste f.eks. tyske turister, som gang på gang holder ferie i Danmark og som er gode familier med styr på tingene og som I kan få tillid til.
  Hilsner og tanker :-)

  SvarSlet
 5. Super fedt i intiativ, dog skal jeg ikke lige selv leje, men hvis jeg faldt i disse tanker, så var dit hus da vildt aktuelt. Skal jeg dele dit opslag på instagram?

  SvarSlet
 6. Vi var i sommerhus på Djursland en gang. En uge var næsten for lidt med alle de fede ting der er i nærheden, hvis man også vil nå at slappe af 😄 Tror mine unger kunne slå et telt op i haven og bo i jeres eventyr have. Vi skal dog en uge til Thy og så går den anden uge enten østpå el sydpå!

  SvarSlet
 7. Hej Anna.
  har sendt dig en pb på IG og kunne godt være interesseret 😊

  SvarSlet
 8. Hej Anna.
  har sendt dig en pb på IG og kunne godt være interesseret 😊

  SvarSlet
 9. Det hyggelige huset deres får dere sikkert leid ut - det ligger jo svært sentralt. Dersom vi skulle på lengre tur til Danmark, hadde det vært midt i blinken for oss :)

  SvarSlet