tirsdag den 5. maj 2015

Jeg mangler inspiration - kan du give mig den?Da jeg startede med at blogge for 4-5 år siden, var det først og fremmest for at blive en del af det krea-fællesskab, som blogverdenen kunne tilbyde. Jeg ville gerne inspireres, og jeg ville gerne bidrage med inspiration. 

Og sådan har det været gennem årene. Jeg har fulgt mange blogs - først og fremmest syblogs - og selv produceret mange sy-indlæg, diys og vejledninger.

Nu er flere af de syblogs, som jeg har fulgt, blevet tavse. Der er langt mellem indlæggene. Aktiviteten er for manges vedkommende flyttet over til instagram. Jeg er langt om længe også blevet en del af dette fællesskab.

Jeg har ikke i sinde at forlade bloggen til fordel for instagram. Men jeg har brug for ny inspiration. Nye bloggere, som jeg kan følge. 

Jeg har også brug for at finde jer krea mennesker på instagram. Ærlig talt, så er det ikke så nemt at finde rundt, synes jeg.   

Derfor: Har du en blog eller en instagram-profil, som kan inspirere mig? Kender du andre blogs eller profiler - både danske og udenlandske - som kan? Så skriv det i en kommentar herunder, og jeg kigger forbi på et tidspunkt. Allerhelst skal bloggen eller profilen have et overvejende fokus på syningen. 

Vil du følge mig på instagram, hedder jeg annalaralil. 


_________________________


I need some new inspiration. Do you have a sewing blog or instagram profile, which you think could inspire me, please write it in a comment on this post. I'll then visit you. My instagram profile is annalaralil. 


29 kommentarer:

 1. Hej Anna, Jeg faldt lige over en kjoleudfordring i maj måned hos amerikanske SewSweetness - der er direkte link til en række blogs, som må formodes at sy kjoler :)
  http://sewsweetness.com/2015/05/dress-up-party.html
  Måske noget der kunne fange din interesse :)
  Ellers så snuser jeg lidt rundt på blog læse listerne på nogle af de - for mig - nye internationale blogs jeg har skrevet om for nylig. Det tager lidt tid, men er også hyggeligt
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette

   Tak for linket - det vil jeg tjekke ud. Jeg har også stadig dit indlæg i tankerne. De fleste kender jeg, men der er et par, som skal tjekkes ud.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Jeg nyder at følge Craftiness is not optional og Lucky Lucille. Begge findes både som blogs og på Instagram

  SvarSlet
  Svar
  1. Lucille kender jeg - den anden er ny. Den vil jeg tjekke ud. Tak for inspiration.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Hej Anna.

  Et par sy-blogs som jeg foelger og synes godt om er:

  Made (dana-made-it)
  Tilly and the buttons
  So, Zo (sozowhatdoyouknow)
  Handmade Jane
  Geoffrey and Grace
  Made by Rae
  Kids Clothes Week

  Jeg kan ogsaa rigtig godt lide Jane Brocket's blog yarnstorm. Hun er nu flyttet (til Yarnstorm Press) og er for tiden mest intereseret i glas mosaik men hun har skrevet fantastisk meget om kreativitet og 'domesticity' saa det er bestemt vaerd at kigge i hendes arkiver hvis du ikke kender hende Hun er ikke interesseret i at sy toej, men quiltning, broderi, strik med et helt eget farveunivers og skriver rigtig godt (og har udgivet mange boeger).

  Hvilket blogs foelger du? Kunne du lave et indlaeg om det til gensidig inspiration?

  Haaber der er et par nye navne i det ovenstaaende.

  Mange hilsner

  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette

   Tak for inspiration. De fleste blogs kender jeg allerede, men der er et par nye i blandt. Og ja, jeg burde lave et indlæg med de blogs, jeg synes er inspirerende - det må jeg få gjort inden længe.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Jeg laver stadig indlæg på min blog, dog ikke så mange som tidligere...
  Og lige i øjeblikket er jeg gået lidt i stå, da tiden og overskuddet bliver brugt på Olivers konfirmation om en uges tid.
  Og så er det jo at det bare er nemmere med IG...
  Jeg har fundet dig og glæder mig til at følge dig derinde også. Jeg hedder noget så opfindsomt som dethyggeligt :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt, du stadig er der:-) Mon ikke jeg har fundet dig på instagram?

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Jeg nyder også stadig meget hver af dine indlæge her på bloggen.
   Og jo... Du har fundet mig :)

   Glædelig torsdag til dig.

   Kh. Linette

   Slet
 5. http://www.howtodofashion.dk - Jeg bliver altså en lillebitte smule forelsket hver gang jeg ser hendes smukke kjoler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, hun er skøn - hende følger jeg allerede, men tak fordi du tog dig tid til at skrive.

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Hej Anna.
  Jeg kan sagtens følge dig, men prøver alligevel at opretholde min blog og forsøger så Hvidt muligt også at lave indlæg, men ja der er dælme blevet stille herinde.
  Du har jo allerede fundet mig på Instagram helenasolskin, men ja det tager som sagt lige lidt tid at finde ud af.
  Jeg kan se, at du har en lukket profil, hvilket måske gør, at det er sværere for andre følgere at finde dig. måske du kunne overveje at åbne den, bare et forslag;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helena

   Ja, du er fundet:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Hej Anna

  Jeg er mest interesseret i moderne(ish) kvindetøj og jeg kan vældig godt lide Closetcasefiles, Sallieoleta, sewbrunswick, Ada Spragg og mange andre dygtige damer. Et forslag til at finde nogle, du har lyst til at følge og deler interesse med er at søge på et mønster, du godt kan lide via hashtags (søg eksempelvis på #grainlinestudio eller #tillyandthebuttons). Du kan nu se alle de profiler, der har syet (og hashtagget) tøj fra mønsterfirmaet Grainline Studios eller Tilly and the buttons. Ved at søge på denne måde er det nemt at finde profiler, du deler interesse med. Du er også meget velkommen til at finde mig (sewbluedresses) og se hvem jeg følger - her er masser af dygtige damer i mit feed:). Held og lykke med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette

   Tak for dine gode råd til instagram (som jeg jo ikke rigtig kender endnu) og dine navne. Jeg vil se, hvad de har at byde på.

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Hej Anna,
  jeg har det sidste års tid blogget om det jeg syer. Om det kan inspirere dig, det ved jeg ikke. Men du skal være hjertens velkommen til at kigge forbi :-) Du er i hvert fald en inspirationskilde for mig!
  http://denlillehavtaske.blogspot.dk/
  Kh Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kate

   Tusind tak for din kommentar - jeg kigger forbi:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 9. Jeg vil anbefale at du tjekker Pinterest :) Det er en vildt god ressource!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Pinterest er et site, jeg er på næsten dagligt - der er nemlig så meget skøn inspiration! :-)

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Jeg fladt over "dig" på IG forleden ;-) Velkommen der <3
  Synes det er skønt at I stadig er nogen der blogger. Jeg har ladet min blog i stikken de sidste par år. Måske bliver det igen, indtil da er jeg på IG. Vil gå ind på din IG profil og tagge nogle spændende profiler jeg synes du skal se <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar både her og på instagram. Jeg vil tjekke dem alle sammen ud - dejligt du gav dig tid til det!

   Kh
   Anna

   Slet
 11. På Instagram følger jeg @rositakt @mettetrillemus @frokenbay @smuttiii der syr de skønneste kjoler ������

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for inspiration - dem vil jeg besøge!

   Kh
   Anna

   Slet
 12. Ta gjerne en kikk på min blogg som går på niende året nå (har vært flink å oppdatere den i det siste- på instagram heter jeg Hjertemothjerte.

  Jeg følger med i bloggen din og syns at du er veldig inspirerende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar - jeg kigger forbi:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 13. Dear Anna,
  I can name a few german blogs, I like to read:
  herzekleid
  fraugold
  stoffbuero
  pattydoo
  msfisher
  liiviundliivi
  dasmachichnachts
  schneidernmeistern
  I hope you like them... greatings from Rike

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you very much, Rike

   Kind regards,
   Anna

   Slet
 14. Der er desværre mange blogge som er blevet tavse. Og det er ikke helt så nemt at finde de nye blogge , i forhold til tidligere.
  Min blog indeholder en blandet land-handel af Syning, kager, børn, dyr og haven.

  Jeg har lige været godt lidt i stå med syningen men om 14 dage skal jeg sy i et par dage i selskab med Linette (Det hyggeligt) det bliver super hyggeligt og er skøn inspiration) så kommer der helt sikkert lidt nyt syet på bloggen

  SvarSlet
 15. Du har helt ret i, at der er blevet lidt stille. Mange af dem, jeg startede med at følge, og som var grunden til, at jeg selv så småt begyndte, er nu stoppet. Jeg er også selv gået i stå for tiden, men det skyldes nyt job, husombygning og en have, der trækker for tiden. Men jeg må snart i gang med maskinerne igen. Og forhåbentlig også vise en smule frem på bloggen igen.
  Jeg håber, at su bliver ved med at blogge, for det er altid super inspirerende at se dine smukke billeder og flotte ting, du får gennem maskinerne.
  Kh Judith

  SvarSlet