lørdag den 2. maj 2015

Herregårdsliv


Lørdag var vi på herregården Gammel Estrup sammen med et vennepar og deres to børn. Selve herregården er et museum, som rummer stedets historie, og bygningerne omkring det huser Dansk Landbrugsmuseum. Her er foruden museumsgenstande også landbrugsdyr og levende værksteder.

Selvom vi bor 15 minutter herfra, var det første gang, at vi var på museet sammen med børnene. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi besøger stedet, for vi nåede slet ikke at se alt. Og her er foruden dyr og legepladser, gamle traktorer man kan sidde i (vi havde nær aldrig fået Askil med hjem igen) og historiske genstande også utroligt smukt. Er du på disse kanter, kan det varmt anbefales. 


___________________________We visited Gammel Estrup, an old manor, which today is a museum. Even though it's not far from us, it was the first time we visited the museum togehter with the kids. It's a wonderful place, and it's not the last time we'll spend some hours there. 


3 kommentarer:

  1. Ja, det er bare så smukt et slot. Besøgte det selv herop til julemarkedet sidste og, godt nok var der rigtig mange mennesker, men smukt var det og jeg ved med sikkerhed, at det ikke bliver sidste gang, jeg besøger dette slot.

    SvarSlet
  2. Skønne billeder, ja det er bare et smukt sted... Tænker også Oscar er stor nok til en tur derud i løbet af sommeren :-) .
    Kh Nanna

    SvarSlet