onsdag den 20. maj 2015

Bogen BørnetøjSabine Lemire har for ikke så længe siden udgivet bogen Børnetøj, og i den forbindelse fik jeg et eksemplar til anmeldelse. 

Bogen indeholder 35 ideer til syprojekter. Dem, jeg bed mærke i, er en badekåbe (et sådant mønster har jeg manglet), en jakke og en skjorte med kinakrave. Med tiden vil jeg prøve disse mønstre. Der er fine basismønstre til t-shirts, trøjer, bukser samt kjoler. Alle mønstrene er fra str. 2 år til og med str. 8 år. 

Bogen er med mønsterark og udførlige syvejledninger. Alt i alt en fornuftig begynderbog til dem, som gerne vil lære at sy tøj til deres børn. 


__________________________Just something about a new sewing book on Danish.

2 kommentarer:

  1. den ser rigtig fin ud. den kunne jeg da godt tænke mig at kikke nærmere på

    SvarSlet
  2. Hvor sjovt, den blå sommerkjole på det nederste billede er en tro kopi af en kjole som jeg købte til en af mine piger i begyndelsen af 80erne, og senere har det været barnebarnets yndling, indtil den var så slidt at den ikke kunne hænge sammen mere, hvor er det dejligt når nogen af de gamle ting som virkelig fungerede bliver foreviget i en mønsterbog:)

    SvarSlet