søndag den 19. april 2015

Udeliv
Som mange andre har vi tilbragt det meste af weekenden i det fri. Vejret har været fantastisk, og det skulle udnyttes. 

Vi har været helt vildt effektive; klargjort køkkenhave, fjernet flere trillebøre brændenælderødder, brændt grene af, fjernet jord, revet gårdplads, reddet et pindsvin og derudover også været til arbejdsdag i vuggestuen, holdt fødselsdag for mig og haft besøg af et par venner. Især i dag har budt på hårdt fysisk arbejde, og vi er godt trætte nu. Men det er det hele værd. For havearbejde er en fantastisk måde at bruge sig selv på, og børnene nyder at være ude sammen med os. 

I drivhuset har jeg for tre-fire uger siden sat omkring 80 dahliaer til forspirring. De er så småt begyndt at komme op af jorden. Og varmen gør, at alt omkring os gror, så det kan ses fra dag til dag. Mirabellatræerne blomstrer, og mine tulipankrukker på trappen er tæt på at springe ud. Stauderne er i fuld sving - det samme er ukrudtet. Men det er ok - det hele behøver ikke være så "friseret" hos os. 

Denne aften tog vi tæpperne ud og spiste aftensmad i haven. Tænk at kunne grille allerede midt i april - det er da fantastisk! 

Og jo, så har jeg også arbejdet på mine LaRaLiL mønstre (i str. 122-140). De er stadig i den spæde proces, men det går fremad.


___________________________


This weekend we have been in our garden as you can see on the pictures - the weather was fantastic. I'm still working on my LaRaLiL patterns (size 122-140). The proces is slow, but moving forward. 


12 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at se ting gro. Det er smuk have i har. Herhjemme går vi dagligt en lille runde for at se om der er noget nyt der er sprunget ud. Det går hurtigt lige for tiden.
  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Det ser jo helt fantastisk skønt ud hjemme hos jer, og sikke mange tulipaner og dahliaer du har, det bliver sååå fint. Vi har også gjort klar i køkkenhaven og nydt det skønne vejr her i weekenden

  SvarSlet
 3. Smukke billeder fa jeres fantastiske have :) her er haven slet ikke nær så langt fremme endnu men vi glldes over de sikre tegn på forår - violer i græsset, de første spæde rabarber osv ;)

  SvarSlet
 4. Hold da op så mange smukke forårsbilleder også af jeres skønne børn :-)
  Og tillykke med fødselsdagen.
  Nyd årstiden og vejret.

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle lækre billeder, håber du viser et når tulipanerne på trappen er sprunget ud :-)
  Glæder mig til modellerne i str. 122-140, og det er jeg helt sikker på, at min datter også gør :-D

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig skønt ud :)

  Hvad hedder i øvrigt den smukke pink/orange blomst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en porcelænsblomst - de er SÅ skønne!

   Slet
 7. Altid dejligt at se billeder fra jeres fantastiske have. Jeg fik sat en masse løg i efteråret og det er fantastisk at se dem komme frem nu her!

  SvarSlet
 8. I har simpelthen omgivet jer med alverdens skønhed! Jeg er solgt i jeres have og er grøn af misundelse ;)

  SvarSlet