torsdag den 23. april 2015

Tulipantrappen springer ud
Tulipanerne i krukkerne på vores trappe tæt på at springe ud. En af krukkerne er allerede så langt. De udsprungne tulipaner har en virkelig smuk nuance, synes jeg. Lyserøde og så alligevel ikke. 

Løgene er lagt i krukker tilbage i september måned sidste år. De er vandet en enkelt gang. Hele vinteren har de passet sig selv i laden. Grundet den milde vinter truede de allerede i december måned med at spire, og derfor har jeg været i tvivl om, hvorvidt de ville blive til noget. Men det ser ud til, at alt ender godt. 

Når tulipanerne er afblomstret, tager jeg dem op. Jeg lader dem tørre og sætter dem derefter i jorden til efteråret. Måske vil jeg dette år prøve at genbruge nogle af løgene i krukkerne. Men tulipanløg har det med at miste kraften, så jeg ved ikke, om det er en god idé. 

Selvom det er en lidt dyr fornøjelse med tulipaner, er det det hele værd. Og I skal nok få billeder igen, når alle krukker står i fuldt flor. Det bliver flot - ingen tvivl om det!


_____________________________Our tulips on the stairs are soon to flourish. Some of the tulips have already got that far. I really like tulips, even though they are quite expensive. I'll show more pictures when all the tulips flourish.  


8 kommentarer:

 1. Virkelig flot. Tak for kigget. Kh Claus

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot og inspirerede. Glæder mig til at se dem i fuld flor.

  SvarSlet
 3. Det ser super fint ud, jeg glæder mig til at se billeder af trappen når alle tulipanerne blomstre, det bliver sååå fint..

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare fint ud og det lille gule hus ser ud til at Være fyldt med sjæl og charme ...

  SvarSlet
 5. Virkelig en dejlig opstilling. Flot <3

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt og virkelig en god idé.
  Mvh Kristine

  SvarSlet
 7. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Wauw, det ser super godt ud. Ville ønske jeg lige havde sådan en trappe.

  SvarSlet