søndag den 5. april 2015

Liva-test i str 122
Jeg tester mine LaRaLiL mønstre i str 122-140 i disse dage. I dag forsøgte jeg mig med en Liva-kjole i str. 122. Forhåbentligt er I ikke træt af at se de samme kjoler i forskellige afskygninger - det er desværre det eneste, jeg får syet i disse dage!

Lara har ikke været i kjolen endnu, men jeg tror, at størrelsen er mere korrekt end den seneste version af Lara-mønsteret. Kraven er dog blevet for lille, så den skal justeres. 

Kjolen er syet i en skøn lilla jersey fra Liandlo.com. De grønne kanter er jersey fra Stof og Stil. Deres ensfarvede jersey passer sig rigtig godt til kanter, da den hverken er for kraftig eller for tynd.

I morgen får jeg forhåbentligt min model i kjolen - og så må vi se, hvordan pasformen er. 


__________________________ I'm still testing my LaRaLiL dress patterns. This one is the Liva dress size 122. Lara hasn't tried it on, but I think the size is better than before. 3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :-) Glæder mig til at se Lara i den - og jeg er bestemt ikke træt af at se dine designs Anna :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 2. Kære Anna. Jeg bliver aldrig træt af at se på dine flotte kreationer. Jeg venter spændt på de færdige mønstre, for jeg har også en model i str. 122, der vil elske en af dine kjoler.
  Ann

  SvarSlet
 3. Det er skønt at se forskellige farver og ideer til dine lækre kjoler. Min Klara elsker dem jeg har syet til hende. Fordi de er pigede og skønne at have på!

  SvarSlet