mandag den 6. april 2015

Lara i Liva-kjolen


I dag fik jeg lov til at se min Liva-kjoletest str 122 på Lara - og endda også tage et par billeder. 
Kjolen er for stor til Lara, hvilket kun er godt - for det er jo en str 122, og det lille pus er kun 113 cm høj. Målene passer nu med en str 122, og jeg er ret godt tilfreds.

Udover pasformen synes jeg det er en skøn kjole i udtrykket - jeg er vild med stoffet og synes lilla og grønt går godt i spænd sammen. 

Næste projekt bliver at tegne mønstrene over til mine testpersoner - 12 mønstre i alt. Så jeg håber, at I, der er så søde at teste for mig, har lidt tålmodighed. I løbet af de næste 14 dage skulle I gerne modtage et mønster fra mig.


__________________________Lara in my latest Liva-dress. This dress is size 122 and too big for Lara. But I really like the dress - I think purple and green are beautiful togehter. 

12 kommentarer:

 1. Den er super fin. Det samme kan man jo kun sige om Lara.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord, Maria:-)

   Slet
 2. Ej, hvor er den fin. Jeg venter spændt på mønsteret - og ja, jeg skal nok være tålmodig ;)

  SvarSlet
 3. Dejlige farver.
  Jeg skal lige spørge om noget, hvis det er ok?!. Lara havde brækket benet på et tidspunkt, ikke? Hvor lang tid fra hun fik gipsen af til hun gik på benet og hvor lang tid til hun var i fuldt vigør? Vores Klara brækkede benet på skitur. Havde høj gips 4 uger og så til under knæet i yderligere to. Har haft gipsen af 1,5 uges tid. Hun vil helst ikke støtte. Siger ikke at det gør ondt, men hun er bare bange for at komme igang tror jeg. Nogle tips?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin

   Det er jeg ked af at høre. Lara har haft brækket benet to gange (først det højre, så det venstre - eller var det omvendt?) Begge gange var det en flænge i knoglen - dvs ikke brækket helt igennem. Føste gang havde hun også gips hen over knæet, og det var 4 uger i alt. Vi havde samme oplevelse, da hun fik gipsen af. Hun ville ikke støtte, og vi var til kontrol flere gange. Lægen mente også, at det var angsten for, at det skulle gøre ondt - plus en ømhed og muskelsvaghed efter fire uger, hvor hun ikke havde brugt det. Vi lod hende beholde gangstativet, indtil hun var mere tryg ved det. Opfordrede hende til at træde mere og mere på det dårlige ben, men pressede hende ikke. Der gik mindst 2 måneder, før hun gik normalt igen (jeg var ret bekymret). Og endnu længere tid, før hun kunne løbe. Jeg tror, at man skal regne med, at det tager tid. Ikke presse barnet (dette sagde lægerne også til os - det var Lara, der skulle bestemme, hvordan det skulle være) Og tage til kontrol, hvis man er bekymret.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Klara fik det brækket godt og grundigt. Heldigvis var det et 'rent' brud, så ikke noget med operation eller noget. Gips på og så en laaaang køretur hjem. Det er godt at høre, at det ikke er unikt med, at hun helst ikke vil støtte (man kan jo også godt forstå det), men man bliver alligevel vel lidt bekymret (selv om man er læge ;) ). I dag støtter hun heldigvis allerede meget mere på benet. Hun beholder også krykkerne til der er mere styr over bentøjet. Hun er 7 år, så lidt lettere at forklare vigtigheden af at komme igang igen.
  kh

  SvarSlet
 5. Den er bare så fin den kjole og hvor bliver Lara dog stor og smuk. Jeg får ikke syet så meget for tiden, men den kjole den frister ja den gør så..

  SvarSlet
 6. Skøn kjole. Hvor er det dejligt du arbejder videre med disse skønne mønstre... Og jeg bliver heller aldrig træt af lilla og grøn sammen... Lavede du ikke en prøvemodel til din brudekjole i de farver?? Jeg må se at få en pige... Karl på 5½ bryder sig nok ikke om denne kjole....
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 7. Den er rigtig fin til hende :)

  SvarSlet