torsdag den 2. april 2015

Første test af Lara-mønsteret i str 122Dette er første test af mine LaRaLiL mønstre i str 122-140. Denne Lara-model skulle være en str 122, men jeg er endnu ikke tilfreds. Kjolen er for stram, og hætten er for lille. Umiddelbart passer den jo Lara fint, men hun er en lille spirrevip på kun 113 cm og 55 cm om livet. Så nej, det går ikke. Heldigvis er der 10 modeller t str 122-140, der venter på, at deres mor skal sy en test-LaRaLiL-kjole, så det skal nok gå. 

Men bortset fra ovenstående er kjolen ellers blevet ok, synes jeg. Stoffet er fra Bloome.dk og rigtig fint. I ribkanterne har jeg valgt at benytte både brunt og hvidt - det giver en god kontrast, synes jeg.


_________________________I'm working on my LaRaLiL dress patterns (size 122 - 140), and this is my first try. The dress is too slim, and the hood too small. Lara fits it, but she is also only 113 cm tall and very slim. Otherwise the dress is nice, I think. I really like the fabric - it's from Bloome.dk.  10 kommentarer:

 1. Juubbii venter med spænding, endelig kan jeg sy en kjole til min datter i et af fine lækre mønstre :D

  SvarSlet
 2. Det er så fin en kjole! Det bliver sjovt at se udtrykket på de kjoler, som har været igennem de andres hænder. Spændende!

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er den flot i det stof.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. Super fed og funky kjole Anna! :-))) Jeg er vild med den, og den klæder din kønne datter rigtig flot :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 5. Dear Anna,
  that looks again soooooo lovely. I`m so sad that my daughter just wants to play football and wear trikots! How wonderful it would be to see her in such a wonderful dress!!!! But just for me, I guess.... Greetings from Rike

  SvarSlet
 6. Den er virkelig fin - og på en meget smuk model. Jeg glæder mig allerede helt vildt til at sy for dig. Det er lykkedes mig at fremskaffe en kusine, som bruger samme str. som min datter. Enten som "buffer", hvis tøsen går i "sur-mode" eller som ekstra testperson.

  SvarSlet
 7. Mega fedt stof! Og Lara styrer som altid foto-shootet! :)

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin, og ja, den passer hende jo perfekt, men det er selvfølgelig ikke helt optimalt, hvis den skulle være en størrelse større ;-).
  Solbjørg forkaster desværre al retro. Såvel snit som print og farver, så jeg må nøjes med at nyde synet af kønne Lara i kjolen :-)..

  SvarSlet
 9. I guess that I will have to test the bigger sizes for you than ;-)

  SvarSlet