mandag den 20. april 2015

Fagre nye verden


Så skete det. 

Jeg har fået en iphone (faktisk har jeg haft den et par måneder, men det var først i påsken, at jeg fik taget mig sammen til at tage den i brug - og vi er endnu ikke gode venner - faktisk savner jeg i ny og næ min gamle Nokia 3310 eller hvad det nu var for en telefon, jeg havde). 

Og i dag skete der så det, at min søde kollega Cecilie hjalp mig med at downloade instagram og oprette en konto til mig. Så nu er min blog på instagram. Fagre nye verden, siger jeg bare.

Profilen hedder annalaralil, for laralil var allerede taget (men ikke i aktivt brug? Mon man kan kontakte vedkommende, der har den?)

Jeg har kun eet eneste billede der, og det kommer til at tage tid, før jeg lærer at bruge programmet (eller hvad man nu kalder det). Og finder alle jer derude. Men mon ikke det kommer?

Jeg kan allerede nu godt love, at den ikke bliver en erstatning for min blog. Instagram kan jo intet andet end at vise billeder. Så nej, det bliver højst et supplement.

Jeg håber, at I vil følge med der også - nu ved I det i hvert fald;-)

Nå ja. Stoffet på billedet er mit seneste stofkøb. Det er en let bomuld fra Stof 2000 og helt fantastisk, synes jeg. Jeg købte tre meter. De skal bruges til en kjole til mig selv og til Lara. 


________________________ I'm finally on instagram - you can follow me on annalaralil. It will not replace my blog - I don't think instagram can do much more than show pictures. I only have one picture so far - but have some patience with me, and I'll learn how to use it!

The fabric on this photo is absolutely wonderful - it's from the danish store Stof 2000, and I'll use it for a dress for my self and one for Lara as well. 

8 kommentarer:

 1. Lækkert stof og velkommen til instagram, det får du hurtig styr på, og jeg glæder mig til at følge dig der også

  SvarSlet
 2. Fedt at du nu også er kommet på Instagram, jeg har faktisk længe tænkt iver, hvorfor du ikke var på, men velkommen til. Jeg hedder iøvrigt helenasolskin, hvis du har lyst til at følge mig, jeg vil i hvertfald følge dig ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil straks gå ind og finde dig :)

  SvarSlet
 4. Välkommen till instagram! Jag tyckte inte att det var så svårt att lära sig, så du kommer säkert igång. Ska titta in till dig nästa gång jag går in. :)
  Vad fint det blommiga tyget är! Kommer säkert att bli underbara klänningar!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer! Jeg må se om jeg kan finde jer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 6. Spændende med instagram - så "avanceret" er jeg ikke, så godt du bliver her :), men vil overveje at se at få lært at bruge det medie også.
  - Og super flot stof, jeg må da vist en tur i Stof 2000 og kigge.

  SvarSlet
 7. Sikke noget skønt stof. Det bliver nogle fine kjoler!. Jeg har været på Instagram siden i sommers og det er afhængighedsskabende! Det er super til hurtige kommentarer og debat og jeg må indrømme, at mit bloggeri er sløvet voldsomt af siden jeg åbenede min IG-konto.. Jeg vil straks gå ind og finde dig. Min profil på IG hedder sewbluedresses

  SvarSlet
 8. Oh ja, det er lidt vildt med en Iphone. Jeg trak den også længe, men ville SLET ikke undvære min nu.
  Det er så smukt det stof.
  Jeg har faktisk syet min første Megan-kjole i netop det stof:-) -Den kan du jo så finde på Instagram;-):-)
  Kh Jonna

  SvarSlet