lørdag den 25. april 2015

Dåbskjole Esther på vej ud i verden

I får lige et par billeder af dåbskjole Esther, inden kjolen rejser ud i verden for at vække glæde hos en ny familie.

Med til denne dåbskjole hører en bog i en lækker (syrefri) kvalitet. Her er kun blanke sider, og tanken er, at den skal følge kjolen og som årene går fyldes med historier og billeder at de børn, som døbes i den. 

Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at dåbskjolerne går i arv. Især i disse tider, hvor det hele går så stærkt, og hvor så meget er brug-og-smid-væk. Ud over at designe kjolerne, er det netop tanken om, at de har så lang levetid, der er mit "drive" bag dåbskjolesyningen. Tænk at få lov til at skabe noget, som også kan tænkes at have værdi om 200 år!


____________________________


My latest christening gown (named Esther) is soon to leave my home. I hope the new family will appreciate the dress. And I hope the dress will be worn by many small children in the future. The book is ment to follow the dress - and in this book the family can write about the babies, who wear the dress. I really like the thought about creating something which have value in the future.2 kommentarer:

 1. Hvor er den bare smuk. Fantastisk fint håndarbejde. Begge mine unger er døbt i den kjole jeg også blev døbt i, det har også stor værdi for mig :)

  SvarSlet
 2. Hej Anna

  Det var fedt at møde dig til Kvindemuseets sexisme-debat!

  Jeg er meget nysgerrig på hvad det er for æsker, du pakker dine smukke kreationer ned i, når de sendes afsted? Jeg er ved at finde ud af hvad min brudekjole skal pakkes ned i, og jeg er ikke umiddelbart fristet til at give så mange penge, som de etablerede butikker tager..
  Jeg er også nysgerrig på hvor du finder syrefrit papir.

  Tak for en skøn blog!
  //Anne Kathrine

  SvarSlet