mandag den 30. marts 2015

Vil du afprøve mine LaRaLiL mønstre i str. 122-140?I disse påskedage arbejder jeg på udviklingen af mine LaRaLiL kjolemønstre i større størrelser. På nuværende tidspunkt fås mønstrene i str. 74/80-110/116 - planen er, at de nu skal udkomme i fire nye størrelser, nemlig 122-140.

Vil du hjælpe mig med at afprøve pasformen?
Jeg mangler 8 syersker i alt, da jeg gerne vil have afprøvet både Liva-mønsteret (billedet herover) og Lara-mønsteret (den med hætten). 

Har du lyst til at afprøve mønsteret, sender jeg dig det fluks - udklippet og klar til brug. 
Kravet til dig er, at du skal kunne finde tid til at sy kjolen inden for max 14 dage, og at du skal have en levende model svarende til str. 122, 128, 134 eller 140 (7-10 år) i din omgangskreds. Det er selvfølgelig nemmest, hvis du har syet mine kjoler før, men det er bestemt ikke et krav.

Det eneste, jeg ønsker fra dig, er et billede af din model i den færdige kjole samt et par ord om, hvordan din oplevelse af mønsteret (pasform) er.

Er du interesseret i at hjælpe, så skriv en mail til mig på annasvenning@live.com med den ønskede str samt din adresse - så svarer jeg dig i løbet af påsken.

Update: Tusind tak for jeres interesse! Jeg har nu "prøvekaniner" nok til at teste alle størrelser.

___________________________


Working on my LaRaLiL dress-patterns - I want them to be bigger sizes (122-140). If you'd like to help me by sewing one of the dresses, please write an email to me (annasvenning@live.com). I need models size 122-140 (7-10 years old), and all you have to do is sew the dress, take a picture of your model in the dress and write to me about your oppinions about the fit. 


11 kommentarer:

 1. Jeg ville delme gerne test sy for dig! Men jeg har ikke lige nogen passende levende model i omgangskredsen, alle pigerne er for små endnu. Jeg håber det lykkedes dig at finde nogle der kan hjælpe :o)

  SvarSlet
 2. Jeg vil rigtig gerne sy en str. 122 eller 2 (til niece og datter) - har ikke syet efter dine mønstre før, men har ofte overvejet det. Vh. Anne

  SvarSlet
 3. Jeg har skrevet mig på tidligere da du søgte, men jeg vil meget gerne teste dit mønster i str 122. Jeg har ferie nu, og har planlagt tid ved maskinerne, så det ville være skønt at teste dit mønster

  SvarSlet
 4. Jeg kan også teste i andre størrelser, da jeg har piger i alle størrelserne i blandt veninders døtre

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg vil meget gerne teste mønstret. Jeg har min datter i str 122 og min niece i str 134 - og syr gerne i begge størrelser. Jeg syr gerne i begge størrelser. Jeg har desuden min venindes datter i str 128 :)

  SvarSlet
 6. Jeg vil også gerne teste for dig. Jeg har en datter i str. 128. jeg sender dig lige en mail, sådan som du efterspørger.

  SvarSlet
 7. TUSIND TAK skal I have! Jeg har svaret jer alle med mail. Nu mangler jeg blot en test af LIVA str 134 - så har du en sådan model, og har du lyst til at afprøve mønsteret for mig, så skriv endelig!

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 8. Hej Anna. Har lige sendt dig en mail, min datter er en str. 134 og det vil være spændende at prøve.
  Vh Helle

  SvarSlet
 9. Hej Anna, jeg har en pige i str 134, jeg vil gerne sy en test kjole for dig :), sender dig lige en mail, mvh Winnie

  SvarSlet
 10. Hvor er det fedt at du har fået så god respons! Jeg håber vi får lov til at se alle modellerne :-D

  SvarSlet