søndag den 22. marts 2015

Jeg er her stadig!
Ja, jeg ved det godt. Bloggen har været forsømt de sidste mange uger, men jeg er her stadig - der har bare ikke været tid til hverken syning eller blogskriverier - og det første hænger unægteligt sammen med det sidste, når nu bloggen er en syblog. 

Jeg har haft travlt med mit nye arbejde, med børnene, med haven, med sociale arrangementer - ja, alt andet end syning. Jeg håber, at I bærer over med mig - og at I stadig læser med. 

I dag fik jeg tid til at sy, og det kom der denne kjole ud af. Den er ikke færdig - mangler ærmer og oplægning - men den skal nok komme til at fungere. Mønsteret er et selvkonstrueret; udgangspunktet har været en kjole, som passer mig godt, samt et par mønstre, som jeg synes så spændende ud. Glæder mig til at vise det endelige resultat!


_________________________I haven't been blogging nor sewing for a while, but today I made this dress. It's not finished yet, but I think it will be as I would like it to be. I'm looking forward to show the result. 10 kommentarer:

 1. Jeg læser stadig med, og glæder mig til at se den færdige kjole! :o)

  SvarSlet
 2. Glæder mig også til det færdige produkt. Er vild med dine kjoler (til både store og små). Og kender kun alt for godt det der med manglende tid til alt det man gerne vil!

  SvarSlet
 3. Jeg er her og glæder mig til at se resten af den kjole!!
  Knus
  Stine

  SvarSlet
 4. Min blog er også forsømt for tiden, så det er rart at mærke man ikke er den eneste :-) Lækker detalje med kraven...

  SvarSlet
 5. Tror vi alle har pause fra bloggen fra tid til anden, men vi er her stadig ;)

  Glæder mig til at se den færdige kjole, det ser vildt godt til nu :)

  SvarSlet
 6. Det er nødvendigt at prioritere sin tid, så det er helt ok :-)
  Fin kjole.

  SvarSlet
 7. Dejligt du er tilbage igen

  SvarSlet
 8. Jeg tror det er sundt med blog-pauser - og det er jo altså altid livet, der skal komme i første række. Det ser rigtigt spændende ud med din kjole!
  Kh Bodil

  SvarSlet
 9. Stum av beundring. så flott sydd også.

  SvarSlet