søndag den 1. februar 2015

Lara i Lily kjolenSå fik jeg fotograferet Lara i det nye LaRaLiL kjolemønster, som jo er undervejs i processen og slet ikke færdigt endnu. Dette er anden udgave af mønsteret (den første kan ses her), og der er stadig et par  ændringer, inden det er, som jeg gerne vil have. 

Tusind tak for jeres ideer til navnet. Jeg tror, at kjolemønsteret kommer til at hedde Lily, selvom det jo ikke lever op til mine kriterier (hvor jeg jo ville have A som sidste bogstav). Leia og Lola kan også være en mulighed - nu må vi se, hvad det ender med. 

Hvad tænker I om lommerne? Jeg synes, at disse passer godt til resten af kjolen. Men har I ideer til lommer, som I synes kunne være en mulighed, må I meget gerne komme med input.

Og undrer I jer over det andet og tredje sidste billede, så er det "løbe-billeder" og Laras yndlings - det går simpelthen ud på, at jeg tæller til tre, og så løber hun alt hvad hun kan frem mod kameraet. Det er på 3. år stadig det allersjoveste ved at blive fotograferet. 


_________________________


Lara in my latest LaRaLiL pattern, which I think I'll name Lily (or Lola or Leia - there are many pretty names!) The pattern isn't finished yet, but I'm working on it. This is the second version - the first you can find here.  
If you have any ideas regarding the pockets, please tell me. 


7 kommentarer:

 1. Oh! Totally in love.... again ;)


  For a hot Belgian summer (we're full af hope, every year) I would love to take the LUNA top without the sleeves...

  SvarSlet
 2. Så fin en kjole - og smukt barn!

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin! Og som altid en smuk model!

  SvarSlet
 4. Virkelig fin model og pige :) jeg glæder mig til min datter bliver større, og jeg skal sy dine kjoler til hende.

  Med hensyn til lommerne synes jeg, at det er en fin detalje. Måske ville det hænge godt sammen, hvis de gik ned i en spids, når nu snyde-stolpen også er spids?!

  SvarSlet
 5. Hej:)
  jeg har nu vist min datter på 9 år dine kjoler, denne og dem du er ved at lave større mønstre til.. og hun er solgt, jeg skal bare sy dem alle til hende:)
  venlig hilsen
  Anita

  SvarSlet
 6. Hej Anna.

  Virkelig fin kjole, den er så pæn... og jeg kan rigtig godt lide lommerne som de er, som du selv skriver, så passer de bare rigtig godt til resten af kjolen (snyde-stolpen og kanten/oplægningen). Og så er jeg altså VILD med løbebillederne :)

  Mvh. Anja

  SvarSlet
 7. Flott kjole!! Navnetips; Lina, Lisa, Lena, Lydia :) Kjersti

  SvarSlet