lørdag den 28. februar 2015

Askil i elefantsmækbukser
Så forsvandt februar måned. Indlæg blev der ikke mange af, for tiden til syning har været knap. Mit nye arbejde har taget meget af min tid, men det gør nu ikke noget - det er en spændende og ny verden, som har åbnet sig, og jeg er rigtig glad for det. Tak for alle jeres lykønskninger til mit seneste indlæg!

I dag fik jeg taget et billede af Askil i et par smækbukser i brunt fløjlsstof og med lommer i det skønne elefantstof, som tidligere har været meget populært i Blogland. Bukserne har jeg syet for et par år siden og også vist frem her - og nu passer Askil dem.


_________________________The time is passing by so fast, and therefore I haven't been sewing. My new job takes most of my energy, but it's allright - I like it very much. Askil's pants I made for some years ago. I've shown them before - right here. Now he fits them.  


3 kommentarer:

 1. Søde bukser og søde Askil.
  Dejligt at du synes det er spændende med dit nye arbejde - så er man træt på den gode måde.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 2. Hjerteligt tillykke med nyt arbejde. Herlige bukser. Herligt med vokserigtige seler.

  SvarSlet
 3. Hej. Dejligt at høre fra dig igen og sikker nogle skønne bukser og dreng;-)) Tillykke med dit nye job, dejligt at høre du er glad for det.

  Kh Tina

  SvarSlet