torsdag den 5. februar 2015

Anne Adams 4580Nogle vintagemønstre er meget sjældne og eftertragtede, og dette - Anne Adams nr. 4580 - er et af dem. Jeg søgte det, da jeg skulle sy min brudekjole, men fandt det først længe efter, at jeg havde syet den. 

Selvom mønsteret kostede næsten 200 kr og jeg egentlig ikke havde brug for det, måtte jeg have det alligevel. Jeg synes nemlig, det er et helt fantastisk snit. 

Amerikanske Anne Adams er i det hele taget min yndlings blandt vintagemønster-designerne. Virksomheden producerede mønstre i perioden 1930erne til 70erne, og det fungerede som et postordre firma. Anne Adams har mange fine kjoledesigns. Prøv bare at lave en google-søgning på Anne Adams - så dukker de frem. 


_________________________ Some vintage patterns are rare and therefore difficult to find. This pattern- Anne Adams 4580 - is one of them. It was quite expensive, but I really like the design. It was in my thoughts when I made my wedding dress. Anne Adams was an american mailorder firm, which produced patterns in the years between 1930 and 1970. It's my favorite vintage pattern designer.3 kommentarer:

 1. Det er et virkelig smukt snit. Jeg kan godt se at der måske har været lidt inspiration til din brudekjole der... Jeg ville også have været nødt til at købe det!
  Kh
  Stine

  SvarSlet
 2. Det er altså også et lækker mønster, det kan jeg godt forstå at du måtte eje :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 3. Det er også et utroligt flot mønster. Er vild med kragen og snittet på brystet. Glæder mig til at se det "rigtigt", når du får syet en kjole efter det :)
  Kh Bodil

  SvarSlet