søndag den 11. januar 2015

Smækbukser til AskilDe orange smækbukser med det lille træ (lavet af strygestof) har jeg vist før, men da var det uden indhold. Da jeg syede dem, var Askil nemlig kun en str. lille baby. 

Nu passer bukserne ham - og derfor får I et billede af ham i dem (taget i morgenlyset, så desværre ikke så godt - men i det mindste stod han stille. Det sker ikke så ofte). 

Jeg kan godt lide modellen (altså mønsteret - ham der bærer bukserne er nu heller ikke værst), og jeg tænker, at der skal sys flere af denne slags. Og så er twill jo bare et lækkert materiale og vældig velegnet til bukser.

Mønsteret er fra Ottobre 3/2013


__________________________I made these pants when Askil was newborn - now he fits them. You can see more pictures of the pants right here. I really like the pattern - it's from Ottobre 3/2013.


16 kommentarer:

 1. Årh, hvor er han mega nuser!! Og så bruger han de samme sutter som Alfred og de er jo efterhånden nærmest umulige at støve op nogen steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke hos os - de er købt i den lokale superbest. Sig til hvis jeg skal sende en ladning til tyskland.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. De er bare så fine de bukser - også med indhold. Han er dejlig din nu ikke str. baby Askil.
  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Øj hvor er han skøn!! Og bukserne også. Jeg har faktisk lige taget billeder af karl i smækbukser... nysyede.. det er altså godt drenge tøj!
  KH
  Stine

  SvarSlet
 4. De er super flotte Anna og modellen nej han er heller ikke værst

  SvarSlet
 5. Hvor er de gode. Robust børnetøj, der kan holde til at blive leget i, er bare dejligt!
  Og Askil er da bare lækker... Sikke nogle glade øjne.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fine, og hvor er han blevet stor.

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde, båda Askil og bukserne:)

  SvarSlet
 8. Hvor er de fine, jeg er vild med mønster og strygestof applikationen - og drengen ser også virkelig sød ud :-)
  Hvor mon du køber twill stof Anna? Jeg synes kvaliteten er meget forskellig, men kan nemlig også rigtig godt lide det til bukser

  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette

   Det har du helt ret i - der er stor forskel. Dette er så vidt jeg husker fra Stof og Stil. Der har jeg både gode og dårlige erfaringer hvad angår twill. Nogle fungerer fint, andre har fnuldret efter første vask.

   Kh
   Anna

   Slet
 9. Ih hvor dejligt med et indlæg fra min yndligs krea bloger, du har sikkert haft travlt så ingen bebrejdelser herfra. - De er så fine de bukser. Smækbukser kan nu noget til børn i den alder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Amalie

   Ja, det har æret en lidt hård tid for mig om min lille familie. Men nu er der forhåbentlig snart energi til at sy - og dermed også blogge - igen. Tak fordi du holder ved.

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Århh, hvor er både bukse- og drengemodel skønne!

  SvarSlet
 11. Kære alle sammen

  Tusind tak for jeres kommentarer!

  Kh
  Anna

  SvarSlet