fredag den 16. januar 2015

Smækbukser i græsgrøn babyvelour


Jeg har syet et par nye bukser til Askil (for staklen har kun ganske få, han endnu ikke er vokset ud af). Mønsteret har jeg selv tegnet. Udgangspunktet var et buksemønster, hvor der så kom smæk og seler på. 

Resultatet er ok, selvom der er plads til et par mønsterrettelser til de næste bukser. Og jeg ærger mig også over et par sjuske-syfejl - bl.a. linningen, som ikke blev lige. Ja ja - der går alligevel ikke længe, førend han er vokset ud af dem. 

Nu fik jeg ikke et billede af ryggen, men der krydses selerne. I linningen er der i bagbuksen isyet et bredt elastik. 

Askil er bestemt ikke nem at fotografere. Lara stod forholdsvis stille, når der skulle tages billeder, da hun var i denne alder. Sådan er det ikke med ham. Han er en noget besværlig model. Da jeg tog disse billeder bestak jeg ham med en vingummibamse (som nederste billede også afslører - hvis man ser godt efter) - det hjalp en smule;-)


_________________________New pants for Askil. I've made the pattern myself, and I think it's all right even though I'll make some changes next time. It's very difficult to get some good pictures of Askil, because he doesn't stand still. But I hope you can get an impression of the pants anyway. 10 kommentarer:

 1. Skønne billeder og sikke lækre bukser du har syet ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne! Fantastisk farve😃

  SvarSlet
 3. He looks so lovely and funny and it`s so funny because with my children it`s the same in different: My sons are both very quiet and my daughter (the youngest) is never standing still, she has so much power... askil looks the same! I like him so much! Greetings, Rike

  SvarSlet
 4. De ser dejlige ud og hvor er han skøn (jeg bruger også bestikkelse og tænker på det som motivation ;-D - det virker ret godt). Jeg har perioder hvor jeg synes at jeg syr bukser i lange baner - og vupti tager barnet et ordentlig spring på højdekurven - og man kan starte forfra... :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 5. Fede bukser og lækkert barn!

  SvarSlet
 6. De bukser ser så behagelige ud. Det er det man gerne vil give sine børn på. Og dejlig farve.

  SvarSlet
 7. Haha, vi kører også indimellem med bestikkelsesmetoden herhjemme. Men hvor er han bare sød og hvor ser de skønne og behagelige ud, de bukser! Og farven er virkelig flot!

  SvarSlet
 8. Åh nogle skønne bukser og en skøn model! Er baby velour det samme som stræk velour?

  Vh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mon ikke det er det samme?

   Kh
   Anna

   Slet