onsdag den 21. januar 2015

Kan du hjælpe mig med at digitalisere mine mønstre?Er du erfaren bruger af Adobe Illustrator eller et lignende program, og har du tid og lyst til at scanne mine mønstre ind og optegne dem på ny, så jeg kan få dem i en digitaliseret udgave? I så fald hører jeg rigtig gerne fra dig. Jeg betaler selvfølgelig for dit arbejde. Skriv en mail til annasvenning@live.com. 
Derudover går jeg med tanker om at skulle i gang med at lave LaRaLiL mønstrene i større størrelser, og dertil har jeg brug for prøvekaniner - for min egen Lara er kun en str. 110-116. Men mere om det senere.16 kommentarer:

 1. Det lyder som en vild god ide med de mønstre, jeg kan evt spørge en af mine arbejdskollegaer om han er frisk på det. Hvor mange mønstre drejer det sig om?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helena. Du må gerne spørge ham. Det drejer sig om tre mønstre.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Jaaa!!! Jeg har længe drømt om, at du ville lave mønstrene i større størrelser :-) Jeg har en datter på 10 år, som jeg meget gerne vil sy kjolerne til. Har overvejet at opskalere selv, men syntes det var for stort arbejde. Jeg vil meget gerne prøve at sy en prøveversion i 146-152. Digitalisering har jeg dog ikke styr på.

  SvarSlet
 3. Å, hurra! Større mønstre vil være fantastisk, gjerne opp til 12 år :)))

  SvarSlet
 4. Hej anna:)
  det var da den bedste idé et længe har gået og syslet med..så er mit håb bare at du laver mønstre helt op i størrelse 10-12 år, så bliver min datter og jeg glade:)
  vi melder os også gerne som prøve kaniner herfra:)
  venlig hilsen
  Anita:)

  SvarSlet
 5. Hvis du finder på at lave nogen mønstre til drenge, har jeg en dreng i str 122/128 der meget gerne vil være prøvekanin ;) Datteren er som Lara en 110/116, dog nok snart 122/128 som storebror, så sig til, så prøver jeg gerne et af dine mønstre :)

  SvarSlet
 6. Et stk prøvekanin i str 134 til rådighed her :) Min Frederikke på knap 8 år ville med glæde hjælpe ;)

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
 7. Jeg vil meget gerne teste en str. 122, som vi også har skrevet om tidligere.

  SvarSlet
 8. JAAA Jubii håber så meget du går i gang med at lave dem i str. størrelser. Alberte kan lidt endnu godt passe 110-116 men inden længe er det vist slut. Så jeg er gerne prøveklud når du kommer så langt.

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres kommentarer til at blive prøvekaniner! :-) Og det er dejligt at høre, at der er interesse for mønstrene i større størrelser. Jeg skriver ud på bloggen, når det bliver aktuelt. Det er et ret stort arbejde, så der kan godt gå lidt tid.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 10. I would love to test. My eldest is size 128-134 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello Evelien

   Please write me an email - annasvenning@live.com.

   Kind regards,
   Anna

   Slet
 11. Jeg vil teste 122/128:) har alle tre mønstring, men min datter er 116 og vokser fort!!

  SvarSlet
 12. Hej Anna, Jeg faldt lige kort over din blok og dine smukke designs til uniks børne tøj, hvis du ønsker at få dine mønstre digitalisere, har jeg fundet frem til en del amerikanske og canadiske online shop som udøver denne praksis. Peekaboopattern.com og ithinksew.com du har sikkert stødt på dem før, men de reklamere med på deres site at du kan blive en del af deres fællesskab og passion for salg af pdf mønstre og de hjælper gerne med praktisk detaljer.
  Håber det kan hjælpe. rigtig god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg har dog allerede fundet en, som kan gøre det for mig.

   Kh
   Anna

   Slet
 13. Hej Anna
  Hvis du skulle få brug for det en anden gang, vil jeg gerne hjælpe dig med at digitalisere dine mønstre :-)

  SvarSlet