søndag den 25. januar 2015

Den lille rævAskils fastelavnskostume er blevet færdig, og det lykkedes mig også at få taget et par billeder af ham i det. Den lille ræv (som i øvrigt siger miav miav) var dog ikke særlig samarbejdsvillig (det er som om han endnu ikke har forstået konceptet - Lara var en meget bedre model i den alder;-)). 

Rævekostumet er syet i stretchvelour og jersey. De hvide detaljer er filt. Mønsteret til dragten har jeg selv tegnet. Hjelmen er fra Elsebeth Gynthers bog "Børnetøj du selv kan sy 0-3 år".  

Dragten er lidt hurtigt syet og bærer præg af det - ørerne er jeg heller ikke helt tilfreds med. Men den lille ræv er fløjtende ligeglad, og så forsøger jeg også at være det. Han knuselsker sit nye outfit, og det skal nok kunne holde til mange timers leg.


_________________________


Askil in his new fox costume. I's very difficult to get a good picture of him, because he rarely stands still. But he loves his new costume, and I think he's adorable. 

    

39 kommentarer:

 1. Fantastisk Anna, hvor er han da den kæreste ræv jeg har set. Så fint og legevenligt:-):-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Hvor er både Adskil og ræven dog kære!

  SvarSlet
 3. Ikke mindre end bedårende sød. Jeg kan nu godt lide hans søde ansigtsudtryk

  SvarSlet
 4. Nøj hvor er han sød i det flotte kostume - og den puff er altså så smuk :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 5. Rigtig fin ræv, og godt valg af stof, som er legevenlige og bløde og også kraftige, så han kan holde varmen.

  SvarSlet
 6. Hold nu op hvor er det bare et dejligt kostume. Hvor er han bare fantastisk sød.
  Kh
  Maria

  SvarSlet
 7. Hvor ser han dog sød ud! Hjemmelavede kostumer er det bedste - og giver også anledning til en masse leg efter fastelavn. Jeg syede en kat til min store pige, da hun var to og det er stadig favoritten hos den 6-årige.. Gæt selv hvordan det ser ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er PRÆCIS det samme her - og her kan dragten ikke lynes på maven mere samt benene stumper ved knæene - men det skal ikke afholde hende fra at hoppe i den;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Hvor er det sødt! Super sjovt kostume :o)

  SvarSlet
 9. Det er den mest fantastiske lille ræv du har fået! Og jeg synes nu at han arter sig meget godt som model! :-)

  SvarSlet
 10. Det er da simpelthen så sødt... Fin lille ræv :) Herhjemme er jeg også ved at lægge sidste hånd på fastelavnskostumet...

  SvarSlet
 11. Nej, nej, nej hvor er han skøn! Fedt out-fit Anna

  SvarSlet
 12. Hvor er han skøn - sikke en dejlig ræv :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er det bare et skønt kostume! Kan da godt forstå, at Bettemanden er helt vild med det :-)))) Jeg lavede selv et rævekostume sidste år http://lillyslounge.blogspot.dk/2014/03/foxy-fastelavn.html - og skal snart i gang igen. Bettefisen VIL være ræv igen i år ;-) Jeg bruger Elsebeth Gynthers legedragt som udgangspunkt...
  Tak for en inspirerende blog! KH L

  SvarSlet
 14. Skøn ræv og når det er den alder, så er det ikke udssende og pæne syninger der er vigtigt, men at det sidder godt og man kan bevæge sig :-)

  SvarSlet
 15. Du er så sej! Megafint rævekostume. Glæder mig til at se flagermusen også:)

  Jonna

  SvarSlet
 16. He is adorable!!! And you are too, for sewing such a cuete fox costume! Rike

  SvarSlet
 17. Hold da helt op, hvor er han sød. Fed dragt, selvom den er syet hurtig. Kender alt for godt det der med ikke at være helt tilfreds med resultatet - men ungerne er SÅ ligeglade.

  SvarSlet
 18. nej nej nej hvor er det dog bare et nuttet kostume...

  Og en rigtig sød lille Ræv din Askil er :-)

  SvarSlet
 19. Den er simpelthen så flot!! Du understreger igen, at hjemmelavet er alt andet end hurtige løsninger og halvpæn finish. Du er simpelthen så dygtig!! :)

  SvarSlet
 20. TUSIND TAK for alle jeres kommentarer! Det er dejligt, at I tager jer tid til at kommentere - det betyder meget.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 21. Hvor er han skøn! Det får mig til at savne små børns udklædning, som ikke er det-jeg-har-set-på-tv. Jeg skal ikke sy kostume i år - Karl vil være onde spidemann - KØBT! Sådan er det nok at være 5 år...
  Men hvor er han skøn - og kostumet også. Og skidt med om han stod stille - billederne her er så fine!
  Stine

  SvarSlet
 22. HA HA HA - hvor ER han fin! Glæder mig også til at se den flotte flagermus! Du skuffer ALDRIG med de kostumer!! ;-)

  SvarSlet
 23. Wow, om så jeg havde brugt flere uger, havde jeg stadig ikke fået lavet så flot et mønster OG resultat. Fantastisk. Glæder mig endnu mere til at se flagrmusen.
  Sandra R

  SvarSlet
 24. Hold nu op hvor er han nutted og fantastisk dragt!

  SvarSlet
 25. Årrrhhh, det må da være verdens sødeste ræv! Rigtigt skønt kostume du har syet der, Anna! Det er altså en af de traditioner, jeg savner mest her i Sverige, for her fejrer man desværre ikke fastelavn.
  Kh Bodil

  SvarSlet
 26. fox cant be quiet. costume just react with his personality - i could feel it:). Btw. great blogg, will visit you often.

  SvarSlet
 27. Hvor er det bare en fantastisk lille ræv! Du er simpelthen så inspirerende at følge.

  SvarSlet
 28. Ahmen helt uimodståelig altså og jeg har altså bare SÅ stor respekt for dine evner! Hvor er han bare fin :D

  SvarSlet
 29. Hvor er det bare et fint, fint kostume! Min mor syede også de fineste kostumer til min søster og jeg, da vi var små - hun kunne lave alt, hvad vi ønskede os at blive.... der er Pippi, Snehvide, Klokkeblomst (som en blomst ikke hende fra Peter Pan) og Roger Rabbit i udklædningskassen, som jeg glæder mig til mine børn også kan få glæde af :-)

  SvarSlet
 30. Også det her! Hvor er det sødt!

  SvarSlet
 31. Så skønt kostume - og fantastisk model, der har sin egen vilje, godt for hans personlighed, men måske en udfordring for forældrenes tålmodighed ;-) (sådan nogle drenge har jeg i hvert fald!)

  SvarSlet
 32. altså Anne hvor er det nogle flotte kostumer du har fået lavet og hvor de bare klæder dine børn. whauu bare jeg havde bedre tid til at prøve an med kostumer men jeg har regnskabsafslutning på arbejdet så det bliver ikke i denne omgang. Flot flot stykke arbejde - uanset du selv ser nogle fejl.

  SvarSlet
 33. Årrrh hvor er det et lækkert kostume!!! Er helt vild med den!!!! Har du en opskrift? :D Jeg vil vildt gerne lave sådan et kostume til min datter ;) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og nej desværre - den er "self-made";-)

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 34. Hej Anna jeg må også tilslut mig og sige at du har lavet en virkelig sød ræve kostume ☺ da du har lavet selv, og ungen opskrift har, vil jeg høre hvilken heldragt du er blevet inspireret af? Tusind tak for en masse inspiration 😉 Bh Lone

  SvarSlet